«Μας χτυπάνε αλλά αντέχουμε»

«Υπάρχει μια στοχοποίηση του ΠΑΣΟΚ από δεξιά και από αριστερά, από ορισμένους ανεγκέφαλους οι οποίοι νομίζουν ότι έτσι κερδίζουν ψήφους και δεν κερδίζουν, κάνουν κακό στη χώρα και κάνουν κακό στη σταθερότητα της χώρας που πρέπει να πάει μπροστά…». Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης απαντά στις επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες ημέρες το κόμμα του.

Από την δήλωση Τζιτζικώστα μέχρι τον Παναγιώτη Καμμένο που την υιοθέτηση χαρακτηρίζοντας και εκείνος το ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση, και από εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και όσα καταλογίζονται στον Βαγγέλη Βενιζέλο προσωπικά, η Χαριλάου Τρικούπη έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ τις τελευταίες ημέρες.
Σε σημείο μάλιστα που το συντονιστικό της κοινοβουλευτικής ομάδας υποχρεώθηκε να προβεί σε ανακοίνωση – απάντηση.

Σε αυτή σημειώνεται πως «η ακροδεξιά και οι επίδοξοι σύμμαχοί της βάλθηκαν για μια ακόμη φορά να λασπολογήσουν κατά του ΠΑΣΟΚ, για να πετύχουν την αποσταθεροποίηση της χώρας. Πρόκειται για συστηματική επίθεση κατά του φορέα της ευθύνης, του φορέα που εγγυάται τη σταθερότητα».
«Δεν μας αγγίζει η επίθεση των «ψεκασμένων» και των συμφερόντων που τους καθοδηγούν» συμπληρώνουν.
«Η καθοριστική και διαχρονική προσφορά του ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία και την χώρα, είναι γνωστή και δεν χρειάζεται πιστοποιητικά από αυτούς. Ούτε και τα χιλιάδες στελέχη που αγωνίστηκαν και προσέφεραν από τις τάξεις του, μπορούν να ταυτίζονται με τους ελάχιστους επίορκους.
Όμως, τα σενάρια αποσταθεροποίησης και λεηλασίας με την «επιστροφή στη δραχμή», θα μας βρίσκουν σταθερά και αποφασιστικά απέναντι. Και ας σκεφθεί επιτέλους ο κ. Τσίπρας -που σήμερα επιχείρησε να συντηρήσει τη σκανδαλολογία- ότι έτσι μεταβλήθηκε σε ουρά του Καμμένου και αυτών που κρύβονται από πίσω του.
Αρκετά πια με την αλητεία…» καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης