Μεγαλοπρεπές “άδειασμα” Κουρουμπλή από Μπαλάφα για τη ρύπανση στο Σαρωνικό

Αποστάσεις κράτησε ο Γιάννης Μπαλάφας από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή για τη ρύπανση στο Σαρωνικό μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου “Αγία Ζώνη ΙΙ”.Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μιλώντας στο “Ε”  “άδειασε” τον  υπουργό Ναυτιλίας αναγνωρίζοντας  ότι υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες.

Σημείωσε όμως ότι οι παραιτήσεις είναι ζήτημα πρωθυπουργού. «Ευθύνες για την ρύπανση του Σαρωνικού θα αποδοθούν προς πάσα κατεύθυνση. Εμείς δεν θα το ξεχάσουμε το θέμα. Προφανώς υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες τις οποίες εγώ δεν μπορώ να τις αποδώσω. Οι παραιτήσεις είναι ζήτημα πρωθυπουργού», ανέφερε χαρακτηριστικά

«Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είναι φίλος μου και μας τιμά η παρουσία στελεχών που ήταν στο ΠΑΣΟΚ και τώρα ήρθαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Καλοδεχούμενοι είναι αυτοί που έρχονται», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τις μεταναστευτικές ροές, ο υφυπουργός εξέφρασε την ανησυχία του, για την αύξηση που έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο μήνα.

“Η πρώτη κατοικία δεν κινδυνεύει μέχρι το τέλος του 2018”

Ο κ. Μπαλάφας δήλωσε ότι η πρώτη κατοικία δεν κινδυνεύει μέχρι το τέλος του 2018. «Ωστόσο,θέλουμε να αλλάξουμε το πλαίσιο για να εξακολουθήσει να υπάρξει προστασία της πρώτης κατοικίας και μετά το 2018. Κάτι το οποίο πιστεύω ότι θα το πετύχουμε», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, σημείωσε: «τις λαμβάνουμε υπόψιν μας και μας προβληματίζουν, όπως μας προβληματίζουν τα πάντα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα