Μεταφέρουν τις πρακτικές Εξαρχείων στο… Μαρκόπουλο! (φωτό)

Καθημερινότητα τείνει να γίνει στο Μαρκόπουλο και μάλιστα σε κεντρικότατα σημεία της πόλης, η… πλάκα ορισμένων εφήβων να βάζουν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων. Δεν πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο καθώς αυτή είναι μια τακτική που συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή των Εξαρχείων. Και πλέον η… τεχνογνωσία φαίνεται πως εξάγεται στο Μαρκόπουλο!

Το νέο περιστατικό εμπρησμού έφερε στη δημοσιότητα, με φωτογραφίες και σχόλιό του στο προφίλ του στο facebook, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χρήστος Δρίτσας.

«Πάλι χτύπησαν τα “καλόπαιδα”. Έχει καταντήσει πλέον αηδία, μια παρέα από 15 πιτσιρίκια των 13-14-15 το πολύ ετών, να “παίζει”, βάζοντας φωτιά σε κάδους απορριμμάτων! Για άλλη μια φορά προλάβαμε την επέκταση της φωτιάς, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ και της Πυροσβεστικής του τμήματος Μαρκοπούλου! Κρίμα και άδικο… Κρίμα η σημερινή νεολαία να βρίσκει διασκέδαση στην καταστροφή και άδικο για το μέλλον τους!», αναφέρει ο κ. Δρίστας στη σχετική ανάρτησή του, για να προκαλέσει θύελλα σχολίων.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης