Με κατάσχεση κινδυνεύει η περιουσία του Νίκου Καρβέλα

Aντιμέτωπες στα δικαστήρια βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης οι δυο πλευρές. Από τη μία ο Νίκος Καρβέλας και από την άλλη το κανάλι “Ε”, που κινήθηκε νομικά εναντίον του μετά το θερμό επεισόδιο που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του Star Academy και οδήγησε τον Νίκο Καρβέλα να αποχωρήσει, αθετώντας το συμβόλαιο που είχε υπογράψει.

Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε το ereportaz.gr, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης από την εξέλιξη της δίκης που είχε οριστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας, κινδυνεύει να χάσει την περιουσία του, αφού η αρνητική απόφαση θα σημάνει και την κατάσχεση αυτής.

Μετά και τον άγριο καβγά του Μένιου Φουρθιώτη και του Νίκου Καρβέλα που σήμανε και την αποχώρησή του, το κανάλι κινήθηκε νομικά εναντίον του.
Συγκεκριμένα, με µια διαταγή πληρωµής που εκδόθηκε στις 26 Ιουνίου, η Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε., ως ιδιοκτήτρια του καναλιού, διεκδίκησε από τον µουσικοσυνθέτη ως ρήτρα το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 500.000 ευρώ, κάνοντας λόγο για αθέτηση των όρων συνεργασίας, η οποία συµφωνήθηκε και υπογράφηκε µεταξύ καναλιού και συντελεστών στις 2 Απριλίου του 2017. Μάλιστα, δεσµεύτηκε το σύνολο των τραπεζικών λογαριασµών του Νίκου Καρβέλα και της εταιρείας Vanillia ΕΠΕ που έχει μαζί με την Άννα Βίσση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Espresso σήμερα θα συζητιόντουσαν στη δικαστική αίθουσα τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε το κανάλι κατά του Νίκου Καρβέλα, ζητώντας την συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του, καθώς η θέση του καναλιού είναι να «παγώσει» τυχόν μεταβολή της περιουσίας του συνθέτη, μέχρι τη συζήτηση και την έκδοση απόφασης για την κύρια αγωγή. Από την πλευρά του, ο συνθέτης έχει καταθέσει αίτηση αναστολής της εκτέλεσης και οι δύο αγωγές αναμένεται να συνδικαστούν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα