Με ποιον άνοιξε «πόλεμο» η Ζωή Λάσκαρη: Του τα «χώνει» άγρια

 

Πυρ κα μανία η Ζωή Λάσκαρη κατά του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Η «μεγάλη» κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, βγήκε από τα ρούχα της διαβάζοντας τα όσα έγραψε εκείνος στο βιβλίο  του. Αναφερόμενος στον «πατέρα» της Φιλοποίμην Φίνο, τον κατηγόρησε για τον άσχημο τρόπο που φερόταν στους πρωταγωνιστές του, αλά και τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες τους υπόβαλλε να παίζουν. Η απάντηση της Ζωής Λάσκαρη ήταν άμεση στη σελίδα της Facebook:

 

« Πως ο Φίνος δεν είχε τουαλέτες στα καμαρίνια των ηθοποιών και πως αναγκάζονταν να πηγαίνουν στα χωράφια, ισχυρίζεται ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης στο βιβλίο του.

Δεν ξέρω απο που αντλεί τις πληροφορίες του. Απο ανθρώπους που δεν δούλεψαν ποτέ με τον Φίνο; Απο κάποιους που ήθελαν να γίνουν Φίνος στη θέση του Φίνου; Μήπως πρόκειται απλά για φαντασιώσεις του ίδιου του Τριανταφυλλίδη;

Ίσως ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης αναφέρεται στην κατοχική περίοδο, όταν ακόμα ο Φίνος ξεκινούσε τις παραγωγές του με τα γραφεία του στην οδό Χίου και τα στούντιο στην οδό Στουρνάρη και δεν υπήρχε η οργάνωση και οι υποδομές των στούντιο που κατασκευάστηκαν μετακατοχικά στις τρείς γέφυρες.

Όπως και να’ ναι, τα καμαρίνια των ηθοποιών της Χρυσής Εποχής του Φίνου ήταν μικρές σουίτες. Παρείχαν στους ηθοποιούς όλες τις ανέσεις για να ετοιμάζονται και να ξεκουράζονται κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Έχω πει πολλές φορές πως όσο ζω θα απαντάω άμεσα σε όλες τις ανακρίβειες, τις ευτέλειες και τα εκ του πονηρού κουτσομπολιά που διατυπώνονται για τον Φίνο, οι παραγωγές του οποίου υπήρξαν υποδειγματικές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Κανείς δεν θα αμαυρώσει τον επαγγελματισμό και την οργανωτικότητα του για μερικά λεπτά δημοσιότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

κκκκκκκκκκκκκκκ

μμμμ

θθθθθθθθ

Διαβάστε επίσης