Με ποιον πρίγκιπα είναι σε σχέση η Αθηνά Ωνάση;

Είναι από τα δημοσιεύματα που σε αφήνουν άφωνο όταν τα διαβάζεις. Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα, ξέσπασε «θύελλα» φημών, ότι η Αθηνά Ωνάση έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του στενού της φίλου, πρίγκιπα Χάρι. Η είδηση αυτή, που για κάποιους φαντάζει απίστευτη, ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας το πρωί της Δευτέρας, μέσω του περιοδικού New Idea που κυκλοφορεί στην Αυστραλία και περιλαμβάνει μάλιστα δηλώσεις «έμπιστης γυναίκας» που φέρεται να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα εκ των έσω της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.
«Μπορεί να μην έχει έλλειψη σε γυναίκες θαυμάστριες, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να προσφέρει βοήθεια σε μια νεαρή που διατρέχει κίνδυνο. Παρέχει έναν ώμο για να κλάψει η καλή του φίλη Αθηνά Ωνάση, μετά τον τραυματικό χωρισμό της», αναφέρει το δημοσίευμα.

Όπως λέει, μάλιστα, στο ίδιο περιοδικό η Jessica Hay, γνωστή για τις αποκαλύψεις της γύρω από τη βασιλική οικογένεια (είχε γράψει πρώτη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον, με την οποία υπήρξαν συμμαθήτριες), «ο Χάρι γνωρίζει την Αθηνά εδώ και χρόνια. Είναι γνωστή στον διεθνή χώρο της ιππασίας και οι δυο τους έχουν πολλούς κοινούς φίλους», αφήνοντας υπονοούμενα για κάτι περισσότερο ανάμεσά τους από μια «τρυφερή σχέση».

φφς

Διαβάστε επίσης