Με το… κλειδί (της ΑVIS) στο χέρι

Με δωρεά ενός οχήματος τύπου van στο Δήμο Αθηναίων, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες, προχώρησε η Avis. Η παράδοση του οχήματος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο της Αθήνας παρουσία του Δημάρχου κύριου Γιώργου Καμίνη.

Η Avis προχώρησε στην παροχή του οχήματος αναγνωρίζοντας ότι ο Δήμος Αθηναίων αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις και δέχεται τεράστιες κοινωνικές πιέσεις, ώστε να δώσει άμεσα λύσεις με πράξεις σε σημαντικά θέματα, όπως το προσφυγικό.

«Μας γεμίζει ικανοποίηση, αποτελεί όμως για εμάς και μεγάλη ευθύνη, το γεγονός ότι μεγάλοι φορείς και επιχειρήσεις, όχι μόνο αναγνωρίζουν το έργο που γίνεται στην Αθήνα στο πεδίο της κοινωνικής συνοχής, αλλά δείχνουν εμπιστοσύνη και εμπράκτως το υποστηρίζουν. Η προσφορά της εταιρίας AVIS ενισχύει σημαντικά τις δράσεις μας στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος και παράλληλα στέλνει μήνυμα στην ιδιωτική οικονομία να συμβάλει, στο βαθμό των δυνατοτήτων της, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της πόλης και η ποιότητα ζωής των κατοίκων της» δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Γιώργος Καμίνης.

«Στηρίζουμε έμπρακτα το Δήμο Αθηναίων με την βαθιά πεποίθηση ότι η ενεργή συμμετοχή στην κοινωνία και η δυναμική συμβολή στην επίλυση προβλημάτων είναι υποχρέωση κάθε σύγχρονης εταιρίας. Eλπίζουμε να συμβάλουμε έστω και λίγο στο μεγάλο και πολυεπίπεδο έργο που επιτελεί o Δήμος» τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Ανδρέας Ταπραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Avis.

Υπενθυμίζεται ότι η υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων βρίσκεται διαχρονικά στο επίκεντρο της εταιρικής στρατηγικής της Avis, που εφαρμόζει προγράμματα προώθησης του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς με τη συμμετοχή του προσωπικού της.

avis_%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%b1%ce%b9%cf%89%ce%bd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης (δεξιά), με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Avis, Ανδρέα Ταπραντζή

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα