Μιλίνκοβιτς: «Κρατάμε το πάθος και τη θέληση»

Τα θετικά στοιχεία που προέκυψαν από το ματς με τον ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει ο προπονητής του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς και να τα δει από τους παίκτες του και στο ματς με τον Άρη κόντρα στον Πανθρακικό την Κυριακή.

Παράλληλα, ευχήθηκε να πάνε όλα καλά με το επενδυτικό ενδιαφέρον που προέκυψε εσχάτως για την ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Τι κρατήσατε από την εμφάνιση της Τούμπας, στοιχεία τα οποία θα «πατήσετε» ενόψει της συνέχειας;
«Σίγουρα το πάθος και τη θέληση για παιχνίδι. Τα παιδιά θέλανε πάρα πολύ να μη χάσουν και αν ήταν δυνατόν να έπαιρναν εκείνο το ματς. Αυτά είναι τα στοιχεία που θέλω να δω και στα επόμενα παιχνίδια».

Οι καλές εμφανίσεις όμως δεν αρκούν, πλέον, χρειάζονται αποτελέσματα:
«Σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής έχει μεγάλη σημασία για τον Άρη. Είμαστε όλοι σαφής πάνω σ΄ αυτό το θέμα. Βέβαια, όλα τα παιχνίδια που δώσαμε μέχρι τώρα ήταν «τελικοί» και για αυτό προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό εαυτό μας».

Η γνώμη σας για τον Πανθρακικό, σε συνάρτηση και με το ότι την περασμένη εβδομάδα κόντραρε τον Ολυμπιακό;
«Μας περιμένει δύσκολη δουλειά. Είναι καλή ομάδα. Τους είδα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και σχεδόν σε όλα τα ματς. Όπως δείχνουν τα πράγματα, λοιπόν, θα έχουμε δύσκολη δουλειά».

Ο Ουντότζι θα βρίσκεται στη διάθεσή σας;
« Πιστεύω πως μέχρι την Κυριακή θα είναι καλά».

Υπάρχει η ελπίδα, η φημολογία, πως πολύ σύντομα ο Αρης θα αλλάξει διοικητική σελίδα. Πως τ΄ ακούτε και τι σκέφτεστε;
«Παρακολουθούμε αυτά που συμβαίνουν, διότι είναι σημαντικό κομμάτι, αν όχι το σημαντικότερο για τον Άρη και αν εξελιχθεί η υπόθεση όπως πρέπει, βλέπω πολύ καθαρά τι πρέπει να κάνω, σε αγωνιστικό επίπεδο, ώστε να γίνει ομάδα. Αν πάνε όλα κατ΄ ευχήν ο Άρης θα αποκτήσει μια πολύ καλύτερη εικόνα».

Διαβάστε επίσης