«Μπαρούτι» η Καραβάτου με τη Σπυροπούλου (βίντεο)

Αντιδράσεις όλο νόημα από την Κατερίνα Καραβάτου μετά τη συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον  Γιώργο Λιάγκα.

Η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία όπως θα θυμάστε είχε συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Μες στην καλή χαρά» έστειλε το δικό της μήνυμα, συμβάλλοντας στην κουβέντα με μια μαντινάδα όλο νόημα…

«Υπάρχει μια μαντινάδα που λέγεται: «Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις. Δεν νομίζω ότι για να υπάρξεις σε αυτό το χώρο πρέπει να είσαι killer απαραίτητα, με συγχωρείς πάρα πολύ. Ποτέ δεν το πίστεψα αυτό το πράγμα και ποτέ δεν το υιοθέτησα. Και όχι μόνο εγώ και άλλοι άνθρωποι. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Μη λέμε τώρα ό,τι να’ ναι.»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δεν μπόρεσε να κρατηθεί και θέλησε να ρωτήσει την παρουσιάστρια για εκείνη τη συνεργασία τους.

«Εγώ κρατάω μία θέση πάρα πολύ συγκεκριμένη σε όλους τους ανθρώπους που μου έχουν επιτεθεί μέχρι τώρα, και είναι δύο. Δεν υπάρχουν άλλοι. Δεν απαντώ ποτέ. Και όταν με έχουν ρωτήσει για αυτή τη χρονιά, έχω πει ότι έχω περάσει μια δύσκολη, περίεργη χρονιά, την οποία και άφησα πίσω μου, κρατώντας μέσα μου όλα αυτά που έπρεπε για να συνεχίσω πιο καλά, πιο δυναμικά, πιο όμορφα, πιο ήρεμα και πιο ήσυχα», ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καραβάτου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα