Νάντια Μπουλέ: “Με έχουν χωρίσει τηλεφωνικά”

Η Νάντια Μπουλέ βρέθηκε το πρωί της Τρίτης καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Πρωινό” και μίλησε για την στροφή της στο θέατρο, που τη βοήθησε να βρει τον εαυτό της.

“Βρήκα τον εαυτό μου και βρήκα και ανθρώπους πιο ουσιαστικούς στο θέατρο να σου πω την αλήθεια, δεν έχεις αυτό το τρελό της τηλεόρασης. Εννοώ ότι στο θέατρο πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι που ακριβώς επειδή δεν έχεις την προβολή της τηλεόρασης, την τόσο έντονη μαζική και τον σχολιασμό τον τόσο άμεσο”, σχολίασε η ηθοποιός-παρουσιάστρια και συνέχισε:

“Στο θέατρο κάποιος για να σε δει πρέπει να πληρώσει, να μπει στη διαδικασία να ετοιμαστεί, να έρθει συνειδητά να σε δει. Οπότε η κριτική που σου ασκεί τις περισσότερες φορές είναι πιο ουσιαστική. Ενώ στην τηλεόραση σε βλέπει ο οποιοσδήποτε, αλλάζει κανάλι, σε ξαναβάζει. Επίσης η συναναστροφή με τους ανθρώπους από το θέατρο τις περισσότερες φορές είναι πιο ουσιαστική”.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως στο παρελθόν την έχουν χωρίσει τηλεφωνικά: “Όχι με μήνυμα στον τηλεφωνητή. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: «Ξέρεις δεν…». Δεν είναι ωραίο, συμφωνώ. Λίγο πριν ήμασταν μαζί και δεν μου το είχε πει και με πήρε τηλέφωνο. Δεν ήμασταν μια χαρά, καταλάβαινα ότι κάτι συμβαίνει, ρωτούσα. Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να σε κοιτάξουν στα μάτια και να σου το πούνε, είναι δύσκολο. Εγώ το καταλαβαίνω αυτό. Τελείωσε εκεί. Δεν ξαναασχολήθηκα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα