Νέα επίθεση γνωστού λαϊκού τραγουδιστή σε Μαρινέλλα, Πάριο, Βοσκόπουλο,Αλεξίου: «Είναι μεγάλοι για να καταντήσουν έτσι»

Μετά και τη «θύελλα» αντιδράσεων που είχε ξεσπάσει όταν ο Βαλάντης δήλωσε ότι ο Γιάννης Πάριος και η Μαρινέλλα, λόγω ηλικίας δεν μπορούν να τραγουδούν και πρέπει να αποσυρθούν, σειρά έχει ο Γιώργος Γερολυμάτος. Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο «Λοιπόν», δήλωσε χαρακτηριστικά κατά των συναδέλφων του.

«Οι πιο έξυπνοι τραγουδιστές ήταν εκείνοι που έκαναν δικό τους lebel, 4-5 μεγάλα ονόματα που πήραν στα χέρια τους τη δισκογραφία τους. Οι υπόλοιποι κάναμε συμβόλαια με τις δισκογραφικές εταιρείες. Όλα τα συμβόλαια ήταν 3ετή, 4ετή, αφήναμε τα δικαιώματα, παίρναμε κάποια χρήματα στην αρχή και αυτά ήταν, αλλά αυτά δεν ήταν έξυπνες κινήσεις, κάποια τραγούδια πούλησαν πολύ και έβγαλαν πάρα πολλά χρήματα οι δισκογραφικές εταιρείες. Όταν βλέπεις μεγάλα ονόματα και τραγουδούν Παρασκευή και Σάββατο σε μαγαζιά… Δεν κάνει… Για μένα είναι ιεροσυλία, μεγάλα ονόματα όπως ο Πάριος, ο Βοσκοπούλος, η Μαρινέλλα, η Χάρις Αλεξίου και πολλοί άλλοι… τραγουδούν 30 ή 40 μέρες εκεί… Όχι, είσαι πολύ μεγάλος για να καταντήσει εκεί», εξήγησε ο τραγουδιστής.
Τι θα έπρεπε να κάνουν;
«Μόνο αν κάνουν κάποια μεγάλη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής, μια ανοιχτή συναυλία με 4.000-5.000 χιλιάδες κόσμου, εκεί παίρνεις τα λεφτά που χρειάζεσαι, τελειώνει η ιστορία, κλείνεις. Νυχτοκάματο; Να περιμένει ο καλλιτέχνης να τρώει ο άλλος την μπριζόλα του και να βγει ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού τραγουδιού; Ο Βοσκοπούλος; Είναι ιεροσυλία»
Εσύ δεν το κάνεις αυτό;
«Εγώ το κάνω γιατί δουλεύω σε πιάνο-ρέστοραν, αλλά δεν επιτρέπεται ο Πάριος ο Βοσκοπούλος να δουλεύουν και να τρώει ο άλλος την μπριζόλα. Είναι πολύ μεγάλα ονόματα… δεν κάνει. Αυτό που κάνω είναι επιλογή μου. Μου αρέσει να τραγουδάω με τον κόσμο. Άλλο το πιάνο-μπαρ και άλλο να πάω στα μπουζούκια και να περιμένω στο καμαρίνι να μπει ο πελάτης, επειδή του κάπνισε να μπει στις 4:00 να με ακούσει. Άμα με αγαπάς, έλα να με ακούσεις στη 1:00. Ποιος σου είπε ότι μπορώ να κάτσω μετά από 45 χρόνια στη νύχτα; Δεν γίνεται»

σφσφ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα