Νέο ξέσπασμα του Γ. Μπέζου: “Σε ορισμένους ανόητους θα γίνω πιο αντιπαθής”

Χείμαρρος στη νέα του συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος, μιλά και πάλι για όσους δεν είναι ιδιαίτερα αρεστός, χαρακτηρίζοντάς τους ανόητους.

Μιλώντας στην εκπομπή “Όλα καλά” του TV Μακεδονία, ο αγαπημένος ηθοποιός σχολίασε ότι: «Δεν με ενοχλεί η αρνητική κριτική. Τώρα που ζούμε στην εποχή του διαδικτύου και ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει, αυτό δεν σημαίνει ότι μετράει κιόλας. Έχουν την ψευδαίσθηση οι άνθρωποι πως αν πουν κάτι θα μετρήσει.

Η Ελλάδα κάνει τους κομπιναδόρους φίρμες, τους ανθρώπους που εργάζονται πολύ δεν κάνει. Αυτό είναι ένα ελάττωμα, αλλά είναι έτοιμη να χαϊδέψει τους απατεώνες, τους κομπιναδόρους, τους πολυλογάδες, τους αρλουμπολάγνους.(…) Το τι ενδιαφέρει την κοινωνία είναι ένα κεφάλαιο το οποίο δεν θα γίνω ιδιαίτερα αρεστός, άμα αρχίσω και μιλάω. Στον πολύ κόσμο είμαι αρεστός, σε ορισμένους ανόητους όχι και θα επιμείνω και θα παραμείνω πιο αντιπαθής από εδώ και πέρα. Μιλώ για πολύ συγκεκριμένους ανόητους, ατάλαντους, αγράμματους και θα έλεγα ότι έχουν εισπράξει πιο πολύ απ’ ότι θα έπρεπε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα