Νέο σκάνδαλο: Καταγγέλλουν για σεξουαλική παρενόχληση τον Ντάστιν Χόφμαν

Τελειωμό δεν δείχνουν να έχουν τα σεξουαλικά σκάνδαλα στο Χόλιγουντ.

Με τον ασκό του Αιόλου να έχει ανοίξει για τα καλά, πολλές είναι οι καταγγελίες που βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας από ανήλικα κορίτσια που βίωσαν την σεξουαλική παρενόχληση από λαμπερά ονόματα του Χόλιγουντ.

Τα όσα αποκάλυψε όμως η γνωστή συγγραφέας Άννα Γκράχαμ Χάντερ για τον Ντάστιν Χόφμαν, πραγματικά σοκάρουν. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Hollywood Reporter, ο διάσημος ηθοποιός της είχε «επιτεθεί» ερωτικά όταν ήταν 17 χρονών.

«Την πρώτη μου μέρα στο πλατό μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στα πόδια- το έκανα. Με φλέρταρε ανοικτά, μου άρπαξε τα οπίσθια, μιλούσε μπροστά μου αλλά και μαζί μου για σεξ. Ένα πρωί πήγα στο καμαρίνι του για να του πάρω παραγγελία για πρωινό και με κοίταξε και μου χαμογέλασε πλατιά, αλλά καθυστερούσε. Μετά μου είπε, “Θα πάρω ένα βραστό αυγό και μια σιγοβρασμένη κλειτορίδα.” Η ομάδα του έσκασε στα γέλια κι εγώ αποχώρησα άφωνη. Μετά πήγα στο μπάνιο κι έβαλα τα κλάματα. Καταλαβαίνω τι έκανε ο Dustin Hoffman, καθώς εμπίπτει στο ευρύτερο πλαίσιο όσων βιώνουν οι γυναίκες στο Hollywood και παντού. Εκείνος ήταν αρπακτικό, εγώ παιδί, κι αυτό σεξουαλική παρενόχληση», εξομολογήθηκε.

Η 17χρονη τότε Άννα, είχε καταγράψει όσα συνέβησαν στις πέντε βδομάδες που βρισκόταν με τον ηθοποιό στα γυρίσματα. Μεταξύ άλλων έγραφε στο ημερολόγιο: «Σήμερα, ενώ περπατούσα με τον Dustin Hoffman μέχρι την λιμουζίνα του, μου έπιασε τα οπίσθια τέσσερις φορές. Τον χτύπησα δυνατά, κάθε μία από αυτές τις φορές, και του είπα πως είναι άθλιος παλιόγερος».
Η αντίδραση του Ντάστιν Χόφμαν στις κατηγορίες ήταν άμεση: «Τρέφω απόλυτο σεβασμό για τις γυναίκες και νιώθω απαίσια που κάτι το οποίο μπορεί να έκανα την έφερε σε μια τόσο δύσκολη θέση. Λυπάμαι. Δεν αντικατοπτρίζει αυτό που είμαι», δήλωσε ο ηθοποιός.

 

 

Διαβάστε επίσης