Νατάσα Θεοδωρίδου: Κατακεραυνώνει τα talents shows και τους συναδέλφους της ως κριτές

Αν και της έχει προταχθεί επανειλημμένα όλα αυτά τα χρόνια να γίνει κριτής κάποιου τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού, η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει αρνηθεί με σθένος και έχει σοβαρούς λόγους.

«Καταρχήν εγώ δεν θα μπορούσα δημόσια να μαλώνω. Το ότι γίνονται μερικά πράγματα δημόσια, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστά και ότι εμείς πρέπει να τα δεχόμαστε. Επειδή μερικοί άνθρωποι τρώνε τα μαλλιά τους στην τηλεόραση και εμείς απλά τους παρακολουθούμε γιατί εκείνη την ώρα δεν έχουμε και τίποτα άλλο να κάνουμε ή γιατί περνάγαμε τυχαία και ακούσαμε φωνές και γυρίσαμε, δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό, για να μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Γιατί όλοι γεννηθήκαμε σε ένα σπίτι και μάθαμε και πέντε τρόπους και έχουμε και παιδιά και τους μαθαίνουμε και αυτούς πέντε τρόπους» εξήγησε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο Happy Day και συνέχισε:

«Πες ότι πας σε αυτά τα παιχνίδια για να βοηθήσεις τους τραγουδιστές με τις γνώσεις σου ή με την εμπειρία σου, και δεν είναι καλός αυτός που τραγουδάει, τι να του πεις του παιδιού; Και γιατί να είσαι εσύ αυτός που θα του κόψει τα φτερά; Ή είναι καλός αυτός που τραγουδάει, τι να του πεις; Αφού δεν μπορείς να τον υποστηρίξεις, ούτε να τον στηρίξεις.

Επειδή δεν πιστεύω στην βάση αυτού που συμβαίνει, δεν είναι κάτι που νιώθω ότι βοηθάει, και δεν θα πήγαινα και δεν θα ήθελα να παίξω και το παιχνίδι κανενός καναλιού, να μου πει και τι να κάνω, δηλαδή να μου πει και κανείς στο αυτί μου, τώρα πες αυτό και να βγάλω το ακουστικό και να φύγω. Θα εκτεθώ δημόσια, επειδή με ξέρω τι χαρακτήρα έχω και επειδή δεν μπορώ το ένα και δεν μπορώ το άλλο και είμαι ιδιότροπη, δεν θα πάω και κάθομαι σπίτι μου και πάρα πολύ ωραία περνάω και δεν τα βάζω με κανέναν και δεν τα βάζει και κανείς μαζί μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα