«Να πολιτευτώ ή όχι;»: Τι αποφάσισε τελικά η Δούκισσα Νομικού

 

Η Δούκισσα Νομικού αποτελεί ένα λαμπερό πρόσωπο της σόουμπιζ που πολλοί θα ήθελαν να την έχουν στο ψηφοδέλτιο της. Έχοντας τρέξει με επιτυχία στον στίβο του μόντελινκγ και της τηλεόρασης, όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά σε συνέντευξή της, της έγινε πρόταση να τρέξει και στον στίβο της πολιτικής.

 

 

Για τη πολιτική δεν είπαμε λέξη. Σου αρέσει αυτή τη στιγμή η πολιτική ζωή;

Καλό! Πολύ καλό (σ.σ.: γελάει ανοιχτόκαρδα)! Αυτό είναι το ανέκδοτο στα χείλη όλων. Είμαι κι εγώ μπερδεμένη, όπως όλοι οι Έλληνες. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή, σε κάποιο χρόνο, κάποιοι ευλογημένοι απ’ αυτούς που ονομάζουμε πολιτικούς θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, χαλαρά αλλά σοβαρά, για να δουν τι γίνεται και τι πρέπει να γίνει για την Ελλάδα. Και μετά να το μάθουμε κι εμείς. Είμαστε ο μόνος λαός, φαντάζομαι, που δεν ξέρουμε τι πρόκειται να γίνει.

Η πολιτική ζωή άλλαξε. Νέοι αρχηγοί, νέοι βουλευτές, νέοι υπουργοί. Γιατί δεν αλλάζουν τα πράγματα;

Εσύ να μου πεις. Που είσαι πολιτικός. Τι σας ψηφίζουμε; Για να βριζόσαστε; Έχουμε πλουτίσει το λεξιλόγιο των ύβρεων, ακούγοντας τα καθημερινά ριάλιτι στη Βουλή.

Δεν σε κόβω για πολιτικό, αλλά όλο και θα σου ’χει γίνει κάποια πρόταση.

Πώς το κατάλαβες; Πριν από δυο-τρία χρόνια, δέχτηκα προτάσεις να κατέβω στην πολιτική. Τις απέρριψα. Είμαι ένα άτομο που το ενδιαφέρει η πολιτική, αλλά όχι να έχω ενεργό συμμετοχή.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα