“Ντέρμπι για 3 οι επόμενες εκλογές”

“Οι επόμενες εκλογές θα είναι ντέρμπι για τρεις. Γι’ αυτό και δεχόμαστε επιθέσεις από παντού, διότι τους χαλάμε τη σούπα του μικρού δικομματισμού”. Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων σε ομιλία της στη Νάξο η Φώφη Γεννηματά.

Απευθυνόμενη στους εκατοντάδες πολίτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισήμανε: «Εσάς φοβούνται που είστε η δύναμη της παράταξης μας. Η μαζική σας συμμετοχή και η καθαρή εντολή, η ψήφος εμπιστοσύνης που ζητώ, είναι η δίκη σας μεγάλη απάντηση, είναι η αφετηρία για τους νέους δρόμους, για τη νέα μεγάλη Κεντροαριστερά. Μαζί, δυνατά, κεντροαριστερά».

Η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με τη διοίκηση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και δεσμεύτηκε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή το επόμενο διάστημα σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα των προϊόντων ΠΟΠ που εμφανίζονται στην αγορά ως “ναξιακά” χωρίς να έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητοι έλεγχοι. «Με φορολογικά και ασφαλιστικά κίνητρα στηρίζουμε την εξωστρέφεια και την καινοτομία, δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίας, προσφέρουμε στα νέα παιδιά την ευκαιρία να μείνουν στον τόπο τους, να δουλέψουν, να επιχειρήσουν, να εξελιχθούν», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

 

Στο Κέντρο Υγείας Νάξου η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενημερώθηκε από τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Νάξου Κ. Απιδόπουλο και τον προϊστάμενο Ιατρικής Υπηρεσίας, Β. Ραπτάκη για την πορεία ανάπτυξης και λειτουργίας του νοσοκομείου. «Το ΕΣΥ είναι και παραμένει πάντα η κεντρική πολιτική επιλογή μας. Πρέπει να σταθεί και πάλι στα πόδια του — τώρα το έχουν ανάγκη οι πολίτες περισσότερο από ποτέ», τόνισε.

 

Διαβάστε επίσης