Ν. Νικολόπουλος: «O τελευταίος χορός στην άκρη της βελόνας…»

Συγκέντρωση στελεχών από την ανατολική Αιγιάλεια πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτη ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τους ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος μιλώντας στα στελέχη τόνισε μεταξύ άλλων:

«Οι εκλογές της επόμενης Κυριακής έχουν μέσα τους έντονο το στοιχείο της ‘αυτογνωσίας’. Τίποτα και κανείς μας πια δεν μπορεί να ξεφύγει.

Η γνώση της μνημονιακής βαρβαρότητας είναι εδώ, οι εμπειρίες και τα βιώματα είναι επίσης εδώ, όσο ποτέ άλλοτε.
Σε 7 μέρες θα συναντηθούμε με την πραγματικότητα, που είναι διαμορφωμένη από τον κατατρεγμό ενός ολόκληρου λαού, ο οποίος θέλει αφενός να διαφυλαχθεί ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας, αλλά και προφανώς να υπηρετηθεί το ψυχολογικό αίτημα της τιμωρίας για το εύρος της μνημονιακής λαίλαπας, η οποία άδικα αφάνισε κοινωνικές τάξεις και επαγγελματικούς κλάδους.

Λίγες μέρες πριν περάσουμε τη ‘στροφή του διαβόλου’, έχουμε αφήσει πίσω τον φόβο, που είχε κυριαρχήσει στις εκλογές του 2012, και στεκόμαστε απέναντι σε κάθε σωτηριολογική ιδεοληψία. Γι’ αυτό και είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι ο πρώτος στόχος είναι προς επίτευξη επί θύραις. Η μεταλλαγμένη… Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμαρά θα σύρει τον τελευταίο χορό της στην άκρη της βελόνας…

Στον δοκιμαζόμενο λαό έχει πια καταστεί συνείδηση ότι είναι εκρηκτική η δύναμη της ψήφου του και ήγγικεν η ώρα, που από την παντοδυναμία των πολιτικών δυνάμεων του δικομματισμού, από την αρχομανία και τη διχόνοια, θα πορευτούμε πια στην αναζήτηση και εμπέδωση μιας άλλης πολιτικής έκφρασης και κουλτούρας.

Η Ελλάδα σε λίγες μέρες γυρίζει σελίδα, και στόχος των πολιτικών δυνάμεων που αντιτάχθηκαν στον σαμαροβενιζελικό όλεθρο, είναι να τεθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις εξόδου από την πολιτική κρίση, έτσι ώστε να καταστεί εφικτή και η έξοδός μας από την οικονομική κρίση.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, του οποίου είμαι επικεφαλής, συνέπραξε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με όρους καταλυτικής… συνιστώσας της ελληνικής κοινωνίας, η οποία είναι ταγμένη να υπηρετεί το εθνικό χρέος – και μόνον αυτό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα