«Να παραιτηθεί ο διοικητής του Νοσοκομείου Καρπενησίου»

 

Στα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν  στο χώρο της υγείας  και τις τραγικές ελλείψεις σε ιατρικό και όχι μόνο υλικό  στα νοσοκομεία ολόκληρης της Ελλάδας επικεντρώνεται το τελευταίο διάστημα  ο Τέρενς Κουίκ. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά τα πυρά που εξαπέλυσε εναντίον του νοσοκομείου Σάμου με τους ληγμένους πυροσβεστήρες από τον Οκτώβριο του 2012, σειρά πήραν το ίδρυμα  υγειονομικής περίθαλψης του Καρπενησίου.

Ο βουλευτής Επικρατείας εξαπέλυσε μύδρους κατά του διοικητή του νοσοκομείου , κ. Δημήτρη Καρακίτση  κατηγορώντας τον για ανικανότητα εξαιτίας της… απουσίας  λυχνίας στο ακτινολογικό για 2,5 μήνες και του ζητά να παραιτηθεί.

«Δοξάστε τον!»

«Δεν είναι δυνατόν να απλώνονται σαν το μελάνι στο στυπόχαρτο, οι γελοίες δικαιολογίες που βρίσκουν οι διάφοροι Διοικητές Νοσοκομείων για να καλύψουν τις παραλείψεις τους και την ανικανότητά τους. Μετά τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σάμου που επικαλέστηκε… παρκαρισμένα αυτοκίνητα  (!) γύρω από το Νοσοκομείο της για τη μη έγκαιρη προμήθεια οξυγόνου που έβαλε σε δοκιμασία τρεις διασωληνωμένους ασθενείς στις μονάδες ΜΕΘ, έρχεται η σειρά του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρπενησίου. Δοξάστε τον!» τόνισε αρχικά  ο Τέρενς Κουίκ.

Σύμφωνα με τον κ. Κουίκ ο διοικητής  “Δημήτρης Καρατσίκης άφησε χωρίς λυχνία το ακτινολογικό για 2,5 μήνες, μέχρι να έρθει η καινούρια από την Ιταλία και σε συνέντευξή του μου έστειλε το μήνυμα ‘ότι κακώς έκανα την Ερώτηση στη Βουλή και ότι υπάρχουν γραφειοκρατικές διαδικασίες για τις προμήθειες’.  Του απαντώ να μην μεταχειρίζεται από αστείους έως γελοίους ισχυρισμούς για τις παραλείψεις του, διότι όφειλε να έχει στα ράφια εφεδρική λυχνία».

«Ανύπαρκτος ο Λυκουρέντζος»

Και συμπλήρωσε: «Και υπενθυμίζω στο Διοικητικό υφιστάμενο του ανύπαρκτου Υπουργού Υγείας, ότι ο σοφός λαός λέει ‘των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν’. Επιτέλους, με πρωταγωνιστή (επαναλαμβάνω) τον ανύπαρκτο υπουργό τους, να πάψουν πολλοί Διοικητές να παίζουν με τις ζωές των Ελλήνων.

Αν, μάλιστα, ο κ. Καρακίτσης, αισθάνεται ότι δεν μπορεί να σηκώσει στην πλάτη του τη σωστή λειτουργία ενός απομακρυσμένου και ορεινού νοσοκομείου, ας παραιτηθεί με αξιοπρέπεια. Και τη δική του τιμή θα προασπίσει και τα εύσημα θα του απονείμουν οι Ευρυτάνες».

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα