Ξαφνική παραίτηση του Σέρχιο Μαρκαριάν!

Πόσο να αντέξει ο άνθρωπος; Ο Σέρχιο Μαρκαριάν αποφάσισε να τα βροντήξει και να φύγει από την Εθνική ομάδα, προφανώς όχι επειδή έχει πρόβλημα με τους παίκτες, αλλά με την Ομοσπονδία.

Βλέποντας την ανοργανωσιά και την έλλειψη εμπιστοσύνης και επικοινωνίας μεταξύ των υπευθύνων της ΕΠΟ, ο Μαρκαριάν επέλεξε να αποχωρήσει, γνωρίζοντας άλλωστε πως μετά το πέρας των προκριματικών κι αν τυχόν οι παίκτες παρουσιάζονταν αδιάφοροι (λόγω του δεδομένου αποκλεισμού) θα έκανε κακό και στον εαυτό του.

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι και με την εξής ανακοίνωση: «Ήρθα στην Ελλάδα για την Εθνική Ομάδα σε μία κρίσιμη στιγμή. Ανέλαβα μία δύσκολη δουλειά. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία που μου έδωσε. Έκανα την προσπάθεια μου και από την ημέρα που ήρθα εργάζομαι πολλές ώρες με μεγάλη αγάπη για τη δουλειά που κάνω. Η Εθνική Ομάδα έδειξε μέσα στο γήπεδο τη δουλειά μας. Ζητώ συγνώμη από τους Έλληνες φιλάθλους, διότι τα αποτελέσματα στους αγώνες μας δεν ήταν τόσο καλά. Τώρα παίρνω μία δύσκολη απόφαση. Τελειώνω τη συνεργασία μου με την Εθνική Ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες, τον κόσμο, την ΕΠΟ και τους συνεργάτες μου στην Ομοσπονδία, καθώς επίσης τα ΜΜΕ για τον σεβασμό που έδειξαν προς το πρόσωπό μου».

Η ΕΠΟ για την ώρα δεν έχει κάνει δεκτή την παραίτηση του Ουρουγουανού προπονητή,  ωστόσο όπως έστρωσε πρέπει να κοιμηθεί και σύντομα να την αποδεχτεί και φυσικά να βρει αντικαταστάτη!

Διαβάστε επίσης