«Ξεσκόνισαν» Ηλιόπουλο, Μπούκουρα και Γερμενή

«Φύλλο και φτερό» έκαναν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τα σπίτια τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, στην προσπάθεια για τον εντοπισμό τυχόν επιβαρυντικών στοιχείων για την κατηγορία για ένταξη και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Στάθη Μπούκουρα και Γιώργου Γερμενή, με την έρευνα να διεξάγεται κατόπιν εισαγγελικής παραγγελία στα σπίτια τους σε Ραφήνα, Αθήνα και Κόρινθο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί έλεγξαν εξονυχιστικά κάρτες sim και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ ερεύνησαν και για τυχόν κρυφό οπλισμό ή για σχετικά με την υπόθεση έγγραφα. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν επίσης μια σφαίρα των 9mm στο σπίτι ενός από τους βουλευτές, που ωστόσο είχε άδεια οπλοφορίας.

Η εισαγγελική παραγγελία για τις κατ’ οίκον έρευνες προκύπτει στο πλαίσιο της ογκοδέστατης δικογραφίας για την Χρυσή Αυγή και θα ακολουθούσουν σύντομα και άλλες έφοδοι της Αντιτρομοκρατικής σε οικίες βουλευτών. Να θυμίσουμε, ότι η απολογία των τριών βουλευτών ενώπιον των δύο εφετών ανακριτριών έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο. H Χρυσή Αυγή από την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση επικαλούμενη αυτή τη φορά τα ανήλικα παιδιά των βουλευτών.

«Δεν υπάρχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος της Χρυσής Αυγής και προσπαθούν με τέτοια άθλια μέσα να μας τρομοκρατήσουν. Η σύζυγος του βουλευτή Ηλιόπουλου, η οποία είναι έτοιμη να γεννήσει εντός των ημερών, υπέστη σοκ και χωρίς κανένα σεβασμό η χούντα του μνημονίου την πέταξε έξω από την οικία της. Ομοίως και ο βουλευτής Γερμενής έχει μια κόρη 2 ετών και ο συναγωνιστής Μπούκουρας τρία ανήλικα παιδιά, το μικρότερο των οποίων 3 ετών, τα οποία αυτήν την στιγμή βιώνουν το χειρότερο κλίμα τρομοκρατίας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης