Οι Πορτογάλοι ξέρουν περισσότερα…

Μέχρι και τον πρώην προπονητή της Εθνικής μας ομάδας και νυν τεχνικό της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος , μπλέκουν στην περιβόητη υπόθεση «Φύσσα-Σα Πίντο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες μέρες ο Τάκης Φύσσας επισκέφτηκε και πάλι τον ανακριτή Ανδρεάδη για την καινούρια υπόθεση που προέκυψε με τον αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος και τη φερόμενη προτροπή του γενικού αρχηγού των Περιστεριωτών, Γιάννη Αγγελόπουλου, προς τον Σα Πίντο, να αφήσει τέσσερις παίκτες εκτός αγώνα.  Ο Φύσσας είπε στον ανακριτή πως ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ατρόμητου δεν το διέψευσε όταν κλήθηκε να το σχολιάσει σε ελληνικά και πορτογαλικά Μέσα, ενώ έδωσε στον κ. Ανδρεάδη τα στοιχεία επικοινωνίας του Φερνάντο Σάντος για να του επιβεβαιώσει και ο ίδιος το συμβάν, όπως του το έχει μεταφέρει ο συμπατριώτης του Σα Πίντο.

Η συγκεκριμένη υπόθεση ως γνωστόν προέκυψε εσχάτως, αλλά δύσκολα θα προκύψει κάτι μεμπτό από αυτή, καθώς ακόμη κι αν αποκαλυφθεί ότι υπήρχε επιρροή της διοίκησης ως προς το σύνθεση της ενδεκάδας, αυτή είναι μία εσωτερική υπόθεση και δεν προκύπτει εκβιασμός ή δωροδοκία. Βέβαια, στα ανακριτικά γραφεία γνωρίζουν καλύτερα. Πάντως, προκαλεί εντύπωση που ο Τάκης Φύσσας βάζει στο παιχνίδι και τον Φερνάντο Σάντος…

Διαβάστε επίσης