Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Αργιαννίδη

Το βράδυ της Πέμπτης αποχώρησε από το Survivor, ο Πάνος Αργιαννίδης κι έγινε έτσι ο 7ος παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι για λογαριασμό των Μαχητών.

Ο μάνατζερ ράγκμπι ο οποίος δεν φάνηκε να κερδίζει την εμπιστοσύνη του κοινού με τη συμπεριφορά του, αποχώρησε και μίλησε για όλα όσα θα θυμάται από τη συμμετοχή του στο Survivor.

“Η πόρτα του Survivor δεν έχει κλείσει, πάντα θα υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά μου. Υπάρχουν στιγμές που έχουμε ζήσει εδώ που θα μείνουν ανεξίτηλες μέσα μου. Στιγμές καλές, στιγμές φιλίας, να γνωρίσεις παιδιά που μπορεί να γίνουν παντοτινοί σου φίλοι, να μαλώνεις με ανθρώπους που δεν ταιριάζεις αλλά μαθαίνεις πράγματα από αυτούς”, σχολίασε και συνέχισε: “Συνειδητοποιείς ότι στη ζωή δεν είναι όλα εύκολα και πρέπει να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες. Ο μεγάλος μου τραυματισμός την πρώτη μέρα ήταν κάτι πολύ δύσκολο γιατί δεν είναι ήταν μόνο σωματικός, αλλά κυρίως ψυχολογικός”.

Όσον αφορά τη σχέση του με τον μισθοφόρο υπογράμμισε: “Με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο έχουμε μαλώσει άπειρες φορές. Δεν μπορώ να σκεφτώ στιγμές που ήμασταν πάρα πολύ ήρεμα. Το καλό είναι ότι το συζητάμε, βρίζει ο ένας τον άλλο… Είναι ένα παιδί που πιστεύει πως σε αυτό που λέει έχει δίκιο. Το μόνο που θα ήθελα είναι να καταλάβει πως ο τρόπος που το κάνει είναι λάθος και εκθέτει τον ίδιο του τον εαυτό, ενώ μπορεί να έχει δίκιο. Πιστεύω ότι αν συζητήσεις σωστά μαζί του είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί”.

Σε ερώτηση για το ποιος νομίζει ότι θα κατακτήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ σχολίασε: “Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Ορέστης Τσανγκ και ο Μάριος Ιωαννίδης είναι τρία παιδιά που με τη σειρά που τα έβαλα έχουν πολλά όνειρα, είναι εργατικοί, σκεπτόμενα άτομα και παιδιά που θα αξιοποιήσουν το έπαθλο σωστά”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα