Οργανωμένοι Ολυμπιακού προς Σάββα Θεοδωρίδη: «Σταμάτα την κλάψα, μας ξεφτιλίζεις!»

 

Ένα κομμάτι των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, ο σύνδεσμος «Θύρα 7 Ηλιούπολης-Μπραχαμίου»,  εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τον Σάββα Θεοδωρίδη και τις απανωτές δηλώσεις του κατά της διαιτησίας μετά από αγώνες της «ερυθρόλευκης» ομάδας:

«Σεβόμαστε τα χρόνια σου και πόσο Ολυμπιακός είσαι αλλά ΣΤΑΜΑΤΑ επιτέλους… Αρκετά έχουμε στο κεφάλι μας. Στον Ολυμπιακό δεν αρμόζει αυτή η κλάψα. Σταμάτα επιτέλους σε κάθε αγώνα να λες για διαιτησία, τα ξέρουμε και δεν πρόκειται να αλλάξουνε τα πράγματα ειδικά φέτος, ίσα-ίσα θα γίνουν και χειρότερα.

Έχουμε κάνει υπομονή μαζί σου σε πολλά και διάφορα θέματα που τα ξέρεις και τα ξέρουμε και εμείς όμως δεν θα αφήσουμε άλλο να ξεφτυλίσεις το λαό του Θρύλου και να κάνεις τους αντιπάλους μας να γελάνε όπως τόσα χρόνια κάναμε εμείς μαζί τους… Έχουμε ομάδα να ανταπεξέλθουμε σε αυτόν τον πόλεμο και δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα με αυτές τις γραφικότητες μετά από κάθε αγώνα…

ΥΓ. Η διαιτησία φέτος κάνει όργια και θα συνεχίσει να κάνει, όμως υπάρχουν άλλοι τρόποι αντιμετώπισης και όχι με δηλώσεις!!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα