Ο Αντώναρος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη

O Bαγγέλης Μεϊμαράκης μπορεί να μην έχει ακόμα αποφασίσει αν θα διεκδικήσει την αρχηγία της Ν.Δ. , όμως ο Ευάγγελος Αντώναρος ανακοίνωσε την υποψήφιότητα του νυν προέδρου του κόμματος με μία ανάρτησή του στο Facebook αργά το βράδυ της Τρίτης, 

Η δήλωση του προνομιακού συνομιλητή του Κώστα Καραμανλή έρχεται λίγες ώρες μετά τη δήλωση Μεϊμαράκη για την κούρσα της διαδοχής ότι κλίνει να μην είναι υποψήφιος λόγω της διαφωνίας του με τη διαδικασία εκλογής από τη βάση.

Αναλυτικότερα ο Ευάγγελος Αντώναρος έγραψε:

«Χαίρομαι γιατί πληροφορούμαι ότι ο φίλος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο αμετακίνητος νεοδημοκράτης, που ανέσυρε την παράταξη από τα τάρταρα του 19% σε λίγες εβδομάδες, θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος. Είναι ο εκφραστής του μετριοπαθούς λόγου και της εθνικής συνεννόησης, ο άνθρωπος που πιστεύει όπως όλοι οι σημαντικοί άνδρες της μεγάλης παράταξής μας στο μεσαίο δρόμο.

Καλώ όλους τους φίλους μου να στηρίξουν τον Βαγγέλη και να μου στέλνουν μηνύματα για να μπορέσω να επικοινωνήσω προσωπικά μαζί τους. Άμεσα και χωρίς διαμεσολαβητές και ….εθελοντές…».

Διαβάστε επίσης