“Ο Καραμανλής στηρίζει Μητσοτάκη”

Στον real fm μίλησε ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Θεόδωρος Ρουσόπουλος και αναφέρθηκε στις σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού με την ηγεσία της Ν.Δ. Ο πρώην υπουργός διατύπωσε μεταξύ άλλων την θέση ότι είναι αυτονόητο πως ο Κ. Καραμανλής θέλει να δει πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Είναι αυτονόητο ότι θέλει να τον δει πρωθυπουργό, δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό.Οι συνομιλίες που έχουν μεταξύ τους είναι σε πολύ καλό κλίμα.Ο Καραμανλής παραιτήθηκε και το εννοεί ότι έφυγε από την αρχηγία του κόμματος.Δεν εννοεί, όπως ίσως κάποιοι άλλοι πρόεδροι κομμάτων στο παρελθόν που έφυγαν και ήθελαν να μείνουν ενεργοί στην επίδραση, σε πρόσωπα, σε καταστάσεις μέσα στο κόμμα τους.

Εννοούσε από την αρχή ότι αποστασιοποιείται από τις αποφάσεις της κεντρικής διοίκησης γιατί δεν είναι πλέον αυτός ο επικεφαλής και στηρίζει τον εκάστοτε αρχηγό.Και μόνο το γεγονός ότι ένας αρχηγός του κόμματος επί 12 χρόνια και πρωθυπουργός επί 5 χρόνια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των περισσότερων συνεδριάσεων που κάνει το κόμμα και χειροκροτά τον αρχηγό, αυτό κάτι δηλώνει»

«Όποιοι πάμε την Κυριακή στην εκκλησία, ακούμε “εις το όνομα του πατρός.. ”
Ερωτηθείς για το εάν ο κ.Καραμανλής επηρεάζει τα πράγματα στη ΝΔ μέσω μιας ομάδας βουλευτών στους οποίους λέει είτε να στηρίζουν, είτε να διαμορφώνουν ένα άλλο κλίμα, ο κ.Ρουσόπουλος είπε πως ο κ.Καραμανλής στηρίζει την ηγεσία της ΝΔ.
«Όποιοι πάμε την Κυριακή στην εκκλησία, ακούμε “εις το όνομα του πατρός.. ”.

Κάποιοι, λοιπόν, εις στο όνομα του Καραμανλή μπορεί να λένε συγκεκριμένα πράγματα.
Ο Καραμανλής έχει πάρει μια πολύ συγκεκριμένη απόφαση.Η στάση του είναι αυτή που ήταν και στην κυβέρνηση και προεδρία Σαμαρά, είναι ίδια και τώρα.
Στηρίζει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, επειδή είναι ένα κομμάτι σημαντικό της παράταξης» είπε ο κ.Ρουσόπουλος, τονίζοντας ότι αν ήθελε ο Κ.Καραμανλής να παρέμβει θα το έκανε ο ίδιος και ευθέως”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα