Ο Νίκος Νικολόπουλος σήμερα στην Ηλεία

Στην Ηλεία βρίσκεται και περιοδεύει σήμερα ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τους ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος.

Ο Ν. Νικολόπουλος, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ., Πάνο Καμμένο, θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της πατριωτικής συμπαράταξης στην Ηλεία και παράλληλα, θα επικοινωνήσει με τους πολίτες του Πύργου και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μεταφέροντας το μήνυμα της «μεγάλης ανατροπής που θα φέρουν οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου».

Μιλώντας σήμερα σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή ο Ν. Νικολόπουλος ανέφερε: «Μπορεί να είμαι και εγώ υποψήφιος βουλευτής και να διεκδικώ την ψήφο των συμπολιτών μου στην Αχαΐα, ωστόσο πάνω απ’ όλα είμαι ένας αγγελιοφόρος του μηνύματος της ελπίδας. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να πιστέψουν ότι οι επικείμενες εκλογές σηματοδοτούν το τέλος της μεγάλης κατηφόρας. Ότι με τους ΑΝΕΛ, ως ισχυρή πατριωτική δύναμη στην Βουλή, η επόμενη συμμαχική κυβέρνηση δεν θα σπάσει απλώς τα μνημονιακά δεσμά, αλλά θα διαφυλάξει τα δικαιώματα όλων των πολιτών και τα εθνικά δίκαια.

Η Ελλάδα χρειάζεται τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως δύναμη εγγύησης και ενότητας. Ως συνεκτικό κρίκο τάσεων και απόψεων. Ως τους ανένδοτους διεκδικητές της αλήθειας και της δικαιοσύνης».

Ο  Ν. Νικολόπουλος, στις 5.30 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Συντονιστικής Επιτροπής και στη συνέχει θα περιοδεύσει στην αγορά της Hλειακής πρωτεύουσας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα