Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Κοκκίνου-Μπόγρης: Τι της ζήτησε ο μπασκετμπολίστας

Μπορεί ο Γιώργος Μπόγρης να πήρε μεταγραφή σε ομάδα μπάσκετ στην Ελλάδα και πολλοί να θεώρησαν πως η επιστροφή του θα δυνάμωνε τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου, τελικά οι δυο τους ύστερα από επτά χρόνια μαζί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ποια είναι η πραγματική αιτία του χωρισμού τους;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, ο Γιώργος Μπόγρης νιώθει πλέον πως είναι έτοιμος να κάνει οικογένεια. Δεν τον πείραζε καθόλου το γεγονός της διαφοράς ηλικίας με την τραγουδίστρια. Ήταν μάλιστα έτοιμος να προχωρήσουν μαζί στο επόμενο βήμα και να έρθει ένα παιδί. Κατάσταση που όμως έβρισκε τελείως αντίθετη την τραγουδίστρια.

Η χαριστική βολή, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, δόθηκε λίγες ημέρες μετά την επίσημη μεταγραφή του Γιώργου στον Ολυμπιακό. Ο καλαθοσφαιριστής ζήτησε από την αγαπημένη του να συγκατοικήσουν, όμως κι αυτή η πρόταση βρήκε εντελώς αντίθετη την Ελλη Κόκκινου που θέλει να ζει με τον γιο της Αλέξανδρο και τη μητέρα της. Έτσι επήλθε λοιπόν ο οριστικός χωρισμός τον οποίο ζήτησε ο μπασκετμπολίστας και η τραγουδίστρια συμφώνησε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα