“Ο πρωθυπουργός να ασχοληθεί με τα προβλήματα της κοινωνίας και όχι με την προσωπική του εικόνα”

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος. Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. αναφερόμενος στον πρωθυπουργό είπε πως «καλό θα είναι να ασχοληθεί με την ουσία και τα προβλήματα των ανθρώπων. Πιστεύω ότι ασχολείται πολύ περισσότερο με την προσωπική του εικόνα». Παράλληλα είπε πως οι “εκλογές  θα είναι καταστροφικές για τη χώρα”.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ , ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. δήλωσε ότι «ή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σχέδιο ή είχε σχέδιο-«μπλόφα», ενώ τόνισε πως «οι εκλογές σημαίνουν επιστροφή στη δραχμή και καταστροφή για τη χώρα. Εμείς δεν θέλουμε εκλογές».

«Εμείς λέγαμε ότι η χώρα είχε μπει σε τροχιά σταθερότητας και ανάπτυξης και δεν χρειάζονταν εκλογές. Οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησαν σε εκλογές», σημείωσε ο κ. Παπαμιμίκος και πρόσθεσε:

Τα τελευταία 2,5 χρόνια δεν λέω ότι κάναμε τη χώρα παράδεισο, αλλά δεν υπήρχε αβεβαιότητα για μισθούς και συντάξεις. Αυτά που πέτυχε ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει.

«Τα ψευτοεπικοινωνιακά παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ έχουν οδηγήσει τη χώρα στην αβεβαιότητα για μισθούς και συντάξεις και την έχουν απομονώσει από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές δυνάμεις και τους παραδοσιακούς της συμμάχους», είπε και επεσήμανε:

Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να αποφυλακίσουν τον Ξηρό και να μιλήσουν για ανοιχτά σύνορα.

Τέλος, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. υπογράμμισε ότι όλα τα κόμματα πρέπει να σέβονται το κοινοβούλιο, προκειμένου να μην βλέπουμε εικόνες, όπως αυτές που είδαμε τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε επίσης