Ο «στρατηγός» στα ΕΛΠΕ!

Τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ επισκέφθηκε την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου, μια μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος, με αφορμή την πρόσφατη έκδοση του βιβλίου του στο οποίο αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της λαμπερής, προσωπικής του διαδρομής στα γήπεδα.

Ο «Στρατηγός», όπως τον αποκαλούσαν οι φίλαθλοι εξαιτίας της ηγετικής του φυσιογνωμίας και προσωπικότητας, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. κ. Ευστάθιο Τσοτσορό και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Γρηγόρη Στεργιούλη, για την στήριξη του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ. στην προσπάθεια να τύχει ευρείας απήχησης το λεύκωμα με τίτλο «ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ: ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ», το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Παράλληλα, εξιστόρησε στιγμές από την ιστορική πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο γήπεδο Γουέμπλεϊ το 1971, με αντίπαλο τη μεγάλη ομάδα του Άγιαξ και τον αείμνηστο Γιόχαν Κρόιφ.

Όλα όσα συνέβησαν εκείνη την περίοδο, αλλά και όσα συνόδευσαν την πολύκροτη καριέρα του σπουδαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή, μαζί με σπάνιο φωτογραφικό υλικό από γεγονότα αναλλοίωτα στο χρόνο, περιλαμβάνονται στο βιβλίο «ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ: ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ», που επιμελήθηκε η κόρη του σπουδαίου άσου του παρελθόντος.

Το πολυτελές λεύκωμα, με 250 σελίδες ιλουστρασιόν χαρτί και πλαστικοποιημένο εξώφυλλο, βρίσκεται από τα τέλη Ιουνίου στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας, ενώ κυκλοφόρησε και σε χώρες του εξωτερικού (Αυστραλία, Αμερική, Καναδάς, Νότιος Αφρική, Βρετανία κ.α.).

thumbnail_md_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

thumbnail_md_3

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα