Ο Σφακιανάκης και η κρίση στο γάμο του

 

Αν και σπάνια δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις, όταν το κάνει, είναι λαλίστατος, κάνοντας πολλές αποκαλύψεις. Ο Νότης Σφακιανάκης το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στην εκπομπή Late Night όπου μεταξύ όλων αναφέρθηκε και στις κρίσεις που έχει περάσει ο γάμος του με τη Κίλι, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, δίδυμα, τον Απόλλωνα και την Αφροδίτη.

 

«Έχει περάσει κρίση ο γάμος μου… Ενδεχομένως όταν κάνεις με κάποιους ανθρώπους παρέα να επηρεαστείς, υπάρχουν κάποιες αιτίες και αφορμές που να σου πουν κάποιοι λόγια και να επηρεαστείς… Δεν έχει σημασία, εάν επηρεάστηκα εγώ ή η γυναίκα μου… Τα λόγια κάποιων μπορεί να μην ήταν σκόπιμα, αλλά να επηρεαστείς, να σε βλάψει… Τι μάτια να σου ανοίξω με τα λόγια μου, αφού θα σου κλείσω το σπίτι…»!

Όταν ρωτήθηκε αν κοιτά τις γυναίκες που πηγαίνουν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται κάθε φορά, ο τραγουδιστής είπε: «Όλες τις κοιτάζω, στραβός είμαι; Ανάλογα τις διαθέσεις του κάθε ανθρώπου… Εάν θέλεις να πηγαίνεις δεξιά και αριστερά μοιραία θα το κάνεις, δεν χρειάζεται μεγάλος πειρασμός… αλλά όταν λες “είμαι εδώ”, δεν σε επηρεάζουν αυτά!».

Διαβάστε επίσης