«Πάντα ήθελα μια γυναίκα να τρέχει από πίσω μου»

Ο γνωστός Έλληνας ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό «ΟΚ» και αναφέρθηκε στην πρώην γυναίκα του Εύη Βατίδου, και για τον άγνωστο γάμο που δεν γνωρίζουμε!

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του

-Ένας τόσο πολυάσχολος άνθρωπος, όπως εσείς, που τη μία μέρα έχει δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη και την επόμενη αγορεύει στην Πάτρα, μπορεί να διατηρήσει μία σχέση;
«Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα μία γυναίκα να τρέχει από πίσω μου και ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που χάλασε ο γάμος μου με την Εύη Βατίδου».

Πολλοί ίσως δεν γνωρίζουν ότι ο γάμος σας με την Εύη Βατίδου ήταν ο δεύτερος, γιατί είχατε ξαναπαντρευτεί;
«Ναι. Η πρώτη μου γυναίκα σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα και δεν σου κρύβω ότι για πολλά χρόνια είχα τύψεις, γιατί πριν φύγει από το σπίτι είχαμε μια σύγκρουση για την οποία ευθύνομαι μόνο εγώ. Δεν μπορώ να προσδιορίσω χρονικά πόσο καιρό μου πήρε να το ξεπεράσω. Δεν κράτησα καμία φωτογραφία που ήμασταν μαζί και δεν ήθελα με τίποτα να κοιμάμαι στο σπίτι. Αν δεν γνώριζα την Εύη 18 χρόνια μετά, δεν θα ξαναπαντρευόμουν».

-Βλέποντας το από απόσταση, τι έφταιξε και ο γάμος σας με την Εύη είχε αυτή την κατάληξη;
«Η Εύη είναι ένα καλό κορίτσι. Την επηρέασαν κάποιοι, οι οποίοι ζήλευαν τον γάμο μας, ότι θα μπορούσε να γίνει κορυφαία παρουσιάστρια στην τηλεόραση. Το πρόβλημα λοιπόν ήταν ότι μετά από επτά χρόνια γάμου, αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση».

-Και ήταν τόσο κακό;
«Θα μπορούσαμε να μην έχουμε χωρίσει με την Εύη. Και ομολογώ ότι εγώ έφερα τη σχέση μας στα άκρα, γιατί είμαι τόσο “κολλημένο μυαλό” που θεώρησα ότι από τη στιγμή που μου είχε υποσχεθεί, στην αρχή της γνωριμίας μας, ότι δεν την ενδιαφέρει πια η δημοσιότητα, θα έπρεπε να το τηρήσει. Αν την είχα αφήσει να ασχοληθεί με την τηλεόραση για κάποιο διάστημα, με δεδομένο ότι δεν πέτυχε κιόλας, ίσως να της είχε περάσει και τώρα να ήμασταν μαζί».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα