ΠΑΟΚ: Ο Λούκας Πέρεθ φέρνει «ζεστό» χρήμα

Οι λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λούκας Πέρεθ στην κάτοχο του Europa League τα τελευταία τρία χρόνια, Σεβίλλη, γεγονός που θα ωφελήσει οικονομικά και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δικαιούται ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, βάσει της συμφωνίας που είχε συνάψει με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την Ντέπορ μετά τη μετακίνησή του από τον ΠΑΟΚ το περσινό καλοκαίρι, αναμένεται να παραχωρηθεί στη Σεβίλλη έναντι 17 με 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως είναι γνωστό, ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, κατά την πώληση του Λούκας στη Λα Κορούνια είχε τοποθετήσει μία ειδική ρήτρα που θα έφερνε στον ΠΑΟΚ το 30% των χρημάτων από μία μεταπώληση του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει πως αν η μεταγραφή του Λούκας κλείσει στη Σεβίλλη έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ, τότε στα ταμεία του ΠΑΟΚ θα μπουν αυτομάτως 5,5 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που θα αποτελέσει μία σημαντική οικονομική ένεση για τον «Δικέφαλο».

Η συμφωνία της Ντεπορτίβο με τη Σεβίλλη για τη μεταγραφή του Λούκας φαντάζει τελειωμένη υπόθεση και όλα δείχνουν ότι άμεσα θα πέσουν και οι υπογραφές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα