Παπαδοπούλου: “Αν έμενα, θα έπρεπε να αδειάσω πολλούς παίκτες”

Μπορεί το “Survivor” να έριξε αυλαία εδώ και περίπου 20 μέρες, ωστόσο στον απόηχο πολλά είναι τα πράγματα που ενδιαφέρουν. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλώντας στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να ξεκατινιαστεί στο παιχνίδι και όταν αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν η πραγματική της ζωή όλο αυτό που ζούσε στον Άγιο Δομίνικο, αποφάσισε να φύγει.

«Θα είμαι ειλικρινής. Αυτό που με οδήγησε να αρχίσω να σκέφτομαι τη φυγή ήταν το γεγονός ότι δεν πέρναγα καλά στην παραλία λόγω των σχέσεων που είχα με τους υπόλοιπους παίκτες. Ένιωθα ότι δεν ταίριαζα με τον τρόπο που λειτουργούσαν. Αυτό με ωθούσε να έχω ακόμη παραπάνω την ανάγκη της αγκαλιάς των δικών μου ανθρώπων, με ταρακούνησε και με έβαλε κάτω να σκεφτώ τι είναι σημαντικό στη ζωή και τι όχι. Συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν αυτή η πραγματική ζωή μου, ήταν ένα παιχνίδι.», σχολίασε η όμορφη τραγουδίστρια και συνέχισε:

«Δεν ήθελα να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας μου και ένιωθα ότι, αν συνέχιζα θα έπρεπε να αποκαλύψω πολλά, πράγματα που δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου. Ένιωθα τελικά ότι δεν ταίριαζα στο περιβάλλον. Για μένα είχε μεγαλύτερη σημασία να κρατήσω το επίπεδο και την αξιοπρέπεια μου και να γυρίσω στη ζωή και στη δουλειά μου από το να μείνω και να ξεκατινιαστώ. Αν έμενα, θα έπρεπε να αδειάσω πολλούς παίκτες. Και δεν θα μου ήταν καθόλου εύκολο».

 

Διαβάστε επίσης