Παπουτσάκη: “Σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα παιδί”

Με δεδομένο ότι πριν από τρία χρόνια γέννησε πρόωρα τον γιο της, Μάξιμο, η Κατερίνα Παπουτσάκη το σκέφτεται διπλά για μία δεύτερη εγκυμοσύνη. Αντ’ αυτού έχει αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο της υιοθεσίας.

«Δεν είμαι πολύ σίγουρη, ο ένας εαυτός μου ναι, ο άλλος είναι πιο επιφυλακτικός, καθώς τώρα έχω αρχίσει και κοιμάμαι. Ο Μάξιμος έγινε 3 ετών για να κοιμηθεί συνεχόμενα το βράδυ και δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να ξαναπεράσω αυτή τη διαδικασία. Τελευταία, βέβαια, έχω αρχίσει και γλυκοκοιτάζω τα κοριτσάκια. Ίσως έπαιξε και ρόλο η βαφτιστήρα μου, στην οποία έχω τρελή αδυναμία – κάτι το οποίο ο Μάξιμος έχει αποδεχτεί, ενώ πριν ζήλευε. Από τη μία, νιώθω πολύ πλήρης με αυτό που έχω με το γιο μου, από την άλλη, χαρίζοντας στο παιδί ένα αδελφάκι, είναι σαν να το προικίζεις για το μέλλον με μια σχέση ζωής. Τόσο ο Παναγιώτης όσο και εγώ έχουμε από έναν αδελφό και εκτιμούμε βαθιά αυτή τη σχέση», σχολίασε η γνωστή ηθοποιός.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη φοβία που έχει: «Έχω μια φοβία. Είχα και πριν μείνω έγκυος. Πάντα είχα στο μυαλό μου την αγωνία μήπως κάτι συμβεί, αλλά αυτό δεν είναι και καλό, γιατί ό,τι φοβάσαι το προκαλείς. Ομολογώ πως από τη μία το σκέφτομαι, από την άλλη κάτι με ψιλοσταματάει. Θα δούμε, όμως. Παράλληλα, σκέφτομαι και την υιοθεσία. Αν πάρουμε μια τέτοια απόφαση θα στραφούμε στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα