Παππάς: «Οι αποκρουστικές ιδέες Γεωργιάδη διαποτίζουν καθημερινά τη ΝΔ»

«Η ΝΔ αντί να κάνει την αυτοκριτική της και να συζητήσει τα μεγάλα πολιτικά ζητήματα και το μέλλον, θα φτάσει το 2019 να συνεχίσει να μιλάει για το success story της κυβέρνησης Σαμαρά και να καλεί τον ελληνικό λαό να ζητήσει συγνώμη γιατί διέκοψε το έργο της», δηλώνει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

«Να συζητήσουμε τώρα στα σοβαρά και χωρίς τις τσιρίδες του αντιπροέδρου σας, ο οποίος το έχει κάνει σύστημα να ανεβαίνει στο βήμα, να καθυβρίζει όποιον βρίσκει μπροστά του. Φοβάμαι όμως ότι έχει γίνει στρατηγική επιλογή, να υιοθετήσετε, όχι τον ίδιο τον κ. Γεωργιάδη αλλά τις αποκρουστικές ιδέες που κουβαλάει μαζί του από τον καιρό που θήτευε στην ακροδεξιά. Διότι δεν τον έχω ακούσει να μας πει, τι από αυτά που πίστευε και υπηρετούσε όταν ήταν στο κόμμα του κυρίου Καρατζαφέρη, άφησε στην είσοδο της ΝΔ καθώς μπήκε μέσα. Αντίθετα βλέπουμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διαποτίζεται μέρα με την ημέρα με αυτές τις αποκρουστικές ιδέες και να αφήνεται αυτή η προπαγάνδα να περπατάει στο δημόσιο διάλογο», προσθέτει ο κ. Παππάς.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σημειώνει ακόμα: «Πρέπει να δούμε γιατί λειτουργεί αυτό το πρόγραμμα; γιατί επιτυγχάνονται οι στόχοι και για δεύτερη φορά βγαίνει κοινωνικό μέρισμα στους έχοντες την ανάγκη του; Γιατί δώσαμε επιτυχώς τη μάχη για χαμηλότερα πλεονάσματα. Εσείς μιλάτε για καταστροφική διαπραγμάτευση αλλά αυτή η διαπραγμάτευση είναι που έδωσε τη δυνατότητα να μοιράσουμε κοινωνικό μέρισμα. Διότι αν είχαμε μείνει με τα δικά σας, του success story του Σαμαρά, του 4,2 και του 4,5 και του 5 και του 6,5 που υπογράφατε στο πρώτο και δεύτερο μνημόνιο, δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε τίποτα αλλά θα ερχόμασταν εδώ και θα λέγαμε μέτρα».

«Το πρόγραμμα της κυβέρνησης πετυχαίνει διότι οικοδομούνται μηχανισμοί κοινωνικής προστασίας και ο κόσμος που πλήρωσε το μάρμαρο από τη δική σας διακυβέρνηση αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει μια κυβέρνηση που προτεραιοποιεί τις βασικές του ανάγκες. Είτε με τα επιδόματα που ανεβαίνουν είτε με το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης, είτε με την ελεύθερη πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη», σημειώνει ακόμα ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα