Παραγωγός και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Νότη ο γιος του (εικόνες)

Μια συνεργασία ξεκίνησαν πατέρας και ο γιος. Ο 22χρονος γιος του Νότη Σφακιανάκη, Απόλλωνας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη μουσική ως ενορχηστρωτής, αναλαμβάνει τις δημόσιες σχέσεις του καλλιτέχνη, ύστερα από κοινή απόφαση των δύο.


Ο ταλαντούχος νεαρός είναι το ένα παιδί από τα δίδυμα που έχει αποκτήσει ο Νότης από τον γάμο του με την Αγγλίδα Κίλι.Και τα δύο παιδιά σπούδασαν στη Βρετανία, τόπο καταγωγής της μητέρας τους. Η μεν Αφροδίτη, σχέδιο μόδας -ασχολείται ερασιτεχνικά με τη διακόσμηση υποδημάτων-, ο δε Απόλλωνας, μουσική, και πλέον έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα και κάνουν τα πρώτα επαγγελματικά βήματά τους, πάντα με τη βοήθεια και την ενθάρρυνση των γονιών τους.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Νότης Σφακιανάκης έχει φροντίσει ώστε να κρατήσει την οικογένειά του -κυρίως τα παιδιά του- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις ελάχιστες φορές που έχει μιλήσει γι’ αυτά σε συνεντεύξεις του έχει πει για το πώς αντιδρούν στα δημοσιεύματα των τελευταίων χρόνων που βάλλουν εναντίον του. Αφορμή, μάλιστα, στάθηκε ένα δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει χαστουκίσει -σχεδόν τρία χρόνια πριν- τον τότε σύντροφο της κόρης του.

«Εχουν καταλάβει ποιος είναι ο πατέρας τους και ότι αυτό που παρουσιάζουν είναι λάθος, οπότε δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις! Θα σου πω ότι πρόσφατα άνοιξα την τηλεόραση και είδα πως χαστούκισα τον πρώην της κόρης μου. Κατεβαίνω κάτω και της λέω “καλά δεν του έκανα;”. Εκείνη τη μέρα έτυχε να έχω βγάλει και έρπητα στο χείλος μου. Οταν πήγα στο μαγαζί, τους έλεγα “Τον πλάκωσα στα χαστούκια, αλλά μου έριξε κι αυτός κάνα δυο”. Το διακωμωδώ, τι να κάνω;» είχε πει.

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο παιδί του για να διαχειριστεί τις επαγγελματικές του υποθέσεις, για αυτό και σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso τον έχρισε μάνατζέρ του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα