Παραστάσεις στα ειρηνοδικεία διοργανώνει αύριο το ΠΑΜΕ

Παραστάσεις διαμαρτυρίας έξω από τα Ειρηνοδικεία Αθήνας (Λουκάρεως), Πειραιά και Νίκαιας οργανώνει αύριο Τετάρτη το ΠΑΜΕ και όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του “συνεχίζουμε την πάλη μας κατά των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων σπιτιών σε φτωχές, εργατικές, λαϊκές οικογένειες”. Οι παραστάσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για τις 16.00, που είναι προγραμματισμένη η ώρα έναρξης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Μάλιστα η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ καλεί κάθε συνδικάτο να οργανώσει αποφασιστικά αυτόν τον αγώνα μέσα από τη δράση στους χώρους δουλειάς και στους κλάδους. Μέσα από τη δράση στις Λαϊκές Επιτροπές για να δυναμώσει αλληλεγγύη σε όλες τις φτωχογειτονιές της Αττικής.

Να σημειωθεί ότι η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ συγκρότησε Επιτροπή για τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς όπου κάθε σωματείο, εργαζόμενος, άνεργος, συνταξιούχος μπορεί να απευθυνθεί για την παροχή συμβουλών που είναι απαραίτητες, κύρια όμως για την οργάνωση της πάλης και το συντονισμό. Εκπρόσωποι της επιτροπής κάθε Δευτέρα από της 6μμ μέχρι τις 8μμ και βρίσκονται στα γραφεία του ΠΑΜΕ (Αγ. Φιλοθέης 5β) όπου συντονίζουν τον αγώνα για την προστασία της λαϊκής κατοικίας.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα