Παρουσία Καμμένου οι εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Στις κυριακάτικες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη έδωσε το παρών ο Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο Μιχαήλ Κωσταράκο και από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ.

Μετά τις εκδηλώσεις ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση: «Καταρχήν, έγινε μία εκπληκτική παρέλαση, όπου τα παιδιά της ομογένειας δεύτερης, τρίτης και τέταρτης γενιάς δείχνουν ότι κρατούν άσβεστη την πατρίδα, τις αρχές, τις αξίες, τις παραδόσεις, τα εθνικά θέματα.

Το ελληνικό έθνος δεν είναι μόνο όσοι μένουν στην Ελλάδα, αλλά είναι όλος αυτός ο υπέροχος κόσμος που έχει τη δική του δυνατότητα για πίεση σε μεγάλα κέντρα αποφάσεων όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και το κάνουν και δίνουν ξεκάθαρα μηνύματα, όχι μόνο στην αμερικανική κοινωνία και στην αμερικανική πολιτική, αλλά και στην Ελλάδα.

Όταν λένε “Ζήτω η Ελλάδα” και “Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει” μας δίνουν μεγάλη δύναμη για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Να αγωνιζόμαστε για αυτό που βλέπουν όλοι ότι είναι δίκαιο.

Είναι καταπληκτικό το πως μας μιλούν οι πολίτες, οι Ελληνοαμερικανοί, αλλά και οι Αμερικανοί αξιωματούχοι. Ήσασταν μπροστά νομίζω στη συζήτηση που είχα με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης που μου είπε “αντισταθείτε στη λιτότητα, στην πολιτική που σας επιβάλλουν”.

Εγώ οφείλω να σας πω ότι εδώ γέμισα μπαταρίες και παράλληλα οι επαφές τις οποίες είχα με επισήμους, όχι μόνο με στελέχη της ομογένειας, αλλά και με Αμερικανούς επισήμους, δείχνουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπως έδειξε και του μήνυμα του Προέδρου Ομπάμα, στηρίζουν την Ελλάδα, όπως τη στήριξαν και σε άλλες δύσκολες στιγμές με το Σχέδιο Μάρσαλ μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα