Πλατινένιο βραβείο επιχειρηματικής λειτουργίας στην Ευρωπαϊκή Πίστη

To πλατινένιο βραβείο επιχειρηματικής ηθικής απονεμήθηκε στην Ευρωπαϊκή Πίστη από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – EBEN GR για το σύνολο της επιχειρηματικής της λειτουργίας της ασφαλιστικής εταιρείας, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουνίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Επιπρόσθετα, η εταιρία βραβεύτηκε για τις δράσεις της στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης και πιο συγκεκριμένα για τη δημιουργία αποτελεσματικού συστήματος μέτρησης εκπομπών CO2, με στόχο τη μείωσή τους.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρία που έχει πιστοποιηθεί με το μοντέλο SEE G και αξιολογεί τη λειτουργία της με βάση τις αρχές του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι βραβεύεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – ΕΒΕΝ GR, εκπροσωπεί το Εuropean Business Ethics Network και είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005.

Στόχος του Ινστιτούτου είναι η προώθηση των αρχών της Επιχειρηματικής Ηθικής, της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στην ακαδημαϊκή κοινότητα, σε εθελοντικούς οργανισμούς όπως και στα ευαισθητοποιημένα μέλη της κοινωνίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα