Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια ανοίγει καντίνα στην Αμερική (εικόνα)

Στην εργασιοθεραπεία το έχει ρίξει η παρουσιάστρια μετά την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία τη και την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο κεφάλι. Παράλληλα με τις δημοσιογραφικές της όμως δραστηριότητες, η Μαρία Μενούνος έκανε και ένα πολύ σημαντικό επιχειρηματικό βήμα..

Η Ελληνική Κουζίνα της Μαρίας (Μενούνος) «Maria’s Greek Kitchen». Έτσι θα ονομάζει την καντίνα της η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια που ανοίγει στις 4 Σεπτεμβρίου στη Βοστόνη.

«Με μεγάλο ενθουσιασμό σας παρουσιάζω το νέο μου concept, την #MariasGreekKitchen. Ένα concept που το δούλευα πολύ καιρό… Μην με παρεξηγήσετε. Λατρεύω τα nachos και τα hot dogs, αλλά μερικές φορές θέλω κάτι πιο υγιεινό. Ο στόχος μου ήταν να κάνω το υγιεινό φαγητό απλό σαν ένα παιχνίδι. Όλα τα υλικά είναι βιολογικά, κάτι πολύ σημαντικό για μένα μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε στην οικογένειά μου. Αν σας αρέσει αυτή η ιδέα μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με φίλους που μπορεί να θέλουν να μας επισκεφτούν», ανακοίνωσε στο Instagram.

Διαβάστε επίσης