Ποστέκογλου: «Ντροπή το γήπεδο που υποδεχθήκαμε την Ελλάδα»

Δια της τηλεοράσεως φαίνεται… γηπεδάρα, αλλά ο Έλληνας προπονητής της Εθνικής Αυστραλίας, που το έζησε από μέσα, θα ξέρει καλύτερα.

Ο κόουτς των Αυστραλών, ο ομογενής Άγγλος Ποστέκογλου, δήλωσε ντροπή για το γήπεδο που διεξήχθη το φιλικό της Εθνικής μας ομάδας με αυτό των «καγκουρό»… Να που υπάρχουν και μακριά από μας οργανωτικά προβλήματα πάσης φύσεως. Την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου τη σχολίασε, πάντως, και ο Μίκαελ Σκίμπε. Ο Ποστέκογλου είπε:

«Νιώθω ντροπή, ειλικρινά. Υποδεχόμαστε μια εθνική ομάδα και θέλουμε να θεωρούμαστε  ένα αθλητικό έθνος και μια αθλητική πρωτεύουσα του κόσμου και πρέπει το συντομότερο δυνατό να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρό μας χρειάζεται καλύτερα γήπεδα. Το ένιωσα από τους ποδοσφαιριστές, από τις κινήσεις τους όταν πάτησαν τον αγωνιστικό χώρο. Όταν καλείς κάποιον στο σπίτι σου, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι είναι καθαρό. Νομίζω ότι αυτό χρειαζόμαστε να κάνουμε.

Εάν πλήρωνα χρήματα για εισιτήρια απόψε, θα έλεγε ότι μέχρι να βελτιωθεί αυτό δεν θα ξαναέρθω. Η ομοσπονδία θα πρέπει να επανεξετάσει μερικά από τα deals που κάνει με τα γήπεδα. Μπορώ να σας πω τι έλεγαν οι Έλληνες παίκτες όταν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ήταν πολύ ευγενικοί που δεν το είπαν δημοσίως”, υποστήριξε ο Άγγελος Ποστέκογλου».

Διαβάστε επίσης