Πράνιτς: «Δεν περιμένω να χάσει τόσους βαθμούς ο Ολυμπιακός»

Ρεαλιστής, αλλά και αποφασισμένος να το παλέψει μέχρι το τέλος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Πράνιτς.

Ο Κροάτης περιέγραψε την απογοήτευση που αισθάνεται ο ίδιος και οι συμπαίκτες λόγω της αφαίρεσης βαθμών και χαρακτήρισε δύσκολο να κάνει τόσες «γκέλες» ο Ολυμπιακός μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

«Είναι πολύ περίεργη κατάσταση και είναι δύσκολο να σκεφτείς το ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και μετά από όλα όσα έγιναν, όταν μπαίνεις στα αποδυτήρια βλέπεις ότι οι παίκτες είναι λίγο απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι. Και αυτό γιατί χάσαμε τρεις βαθμούς και αισθανόμαστε σαν να μην κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση, αλλά τι να κάνουμε;

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, πρέπει να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο, δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θα είναι άδειο το γήπεδο, όμως πρέπει να κερδίσουμε. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τη δουλειά μας, όπως σε όλη τη σεζόν και να ξεχάσουμε όσα έγιναν».

Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο. Δεν περιμένω να χάσει τόσους πολλούς βαθμούς ο Ολυμπιακός, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και δεν χρειάζεται να τους σκεφτόμαστε. Πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να δείξουμε σε όλους πως είμαστε καλή ομάδα και αυτό κάνουμε εφέτος. Θα δούμε τι θα γίνει. Αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, τότε θα προσπαθήσουμε να τους προσθέσουμε πίεση. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε καλύτερη ομάδα, παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και το ξέρουν».

Διαβάστε επίσης