«Πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά ο εθνικολαϊκισμός ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ»

«Αν σταματήσει η επένδυση για την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, 75.000 άνθρωποι δεν θα βρουν μία θέση εργασίας, την οποία έχουν μεγάλη ανάγκη, ένα εκατομμύριο επιπλέον επισκέπτες τον χρόνο δεν θα έρθουν στην Αττική, και οι Έλληνες φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν τη ζημιά με νέα “χαράτσια”. Το ίδιο θα συμβεί αν σταματήσει και η επένδυση στις Σκουριές».

Αυτό υπογράμμισε ο υποψήφιος για την προεδρία της Κεντροαριστεράς, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον τ/σ ΣΚΑΪ, ενώ εξέφρασε τον φόβο πως η κυβέρνηση έχει πέσει η ίδια στον λάκκο που έσκαβε, με τις δικές της αποφάσεις, που ανακήρυσσαν το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού πότε δάσος και πότε αρχαιολογικό χώρο.

Για την εκλογή αρχηγού στη Κεντροαριστερά, ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι στόχος όλων πρέπει να είναι στις επόμενες εκλογές η παράταξή μας να αναδειχθεί δεύτερο κόμμα.

«Να είμαστε η άλλη κυβερνητική πρόταση, η προοδευτική κυβερνητική πρόταση απέναντι στον συντηρητισμό της ΝΔ. Πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά ο εθνικολαϊκισμός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» σημείωσε και επισήμανε ότι θα πρέπει να μιλήσουμε για τους νέους ανθρώπους και όχι για τους παλιούς μηχανισμούς που αποθαρρύνουν τον κόσμο και κάνουν κακό στην παράταξη.

Διαβάστε επίσης