«Πρέπει να κάνω κι άλλες εγχειρήσεις για να γλιτώσω από τον καρκίνο»

Συγκλονίζει για μια ακόμα φορά η Angelina Jolie, η οποία εξομολογήθηκε στους New York Times ότι σχεδιάζει να υποβληθεί και σε άλλες εγχειρήσεις προκειμένου να εξαλείψει εντελώς το ενδεχόμενο να νοσήσει από καρκίνο του μαστού ή των ωοθηκών.

«Πρέπει να κάνω άλλη μία εγχείρηση. Θα πάρω συμβουλές από όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλώ τον τελευταίο καιρό και θα ξεπεράσω και την επόμενη φάση», είπε.

Μάλιστα δεν έκρυψε την μεγάλη της συγκίνηση από τον θετικό αντίκτυπο που είχε η δημοσιοποίηση της απόφασής της να υποβληθεί σε προληπτική διπλή μαστεκτομή.

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ από την στήριξη και την ευγένεια τόσων πολλών ανθρώπων. Ο λόγος που έγραψα εκείνο το άρθρο ήταν για να μπορέσω να επικοινωνήσω, να βοηθήσω και να συνδεθώ με άλλες γυναίκες και άλλες οικογένειες που πέρασαν την ίδια περιπέτεια», τόνισε.

Η Angelina Jolie ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν μετανιώνει στιγμή για την απόφασή της, λέγοντας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη με την απόφασή μου. Είχα την τύχη να έχω καταπληκτικούς γιατρούς, να έχω μια καλή ανάρρωση και μια ταινία όπως το Unbroken που μου έδωσε το κίνητρο για να γίνω και πάλι υγιής και να επιστρέψω στη δουλειά».

Διαβάστε επίσης