“Προσκολλημένος στην εξουσία ο Τσίπρας”

Χολή” για τον Αλέξη Τσίπρα έσταξε ο Κώστας Λαπαβίτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.«Το ΔΝΤ λέει τα πράγματα όπως έχουν» ξεκαθάρισε αρχικά το Σάββατο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο οικονομολόγος και πρώην βουλευτής  , σχολιάζοντας τις αναφορές του Ταμείου για ανάγκη μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων ή περισσότερων μέτρων λιτότητας.

«Να έχουμε πλεονάσματα, και μείωση της ανεργίας, αυτό το πράγμα δεν μπορεί να γίνει… Δεν έχουν ιδέα ούτε κυβέρνηση ούτε αντιπολίτευση τι θα κάνουν. Δεν συνιστά πολιτική χώρας να περιμένουμε κύμα επενδύσεων από ξένους και εγχώριους επενδυτές, αυτό συνιστά παράδοση. Πρόκειται για πλήρες αδιέξοδο στο οποίο μπήκαμε το 2010» δήλωσε ο οικονομολόγος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτε καινούργιο ό,τι γνωρίζαμε και παλιότερα είναι… δήλωσε ο κ. Λαπαβίτσας, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η Ελλάδα έχει σταθεροποιηθεί επειδή συνετρίβη η οικονομία… Είναι η σιγή του νεκροταφείου».

«Θα κάνουν εκλογές; είναι σαν να ψηφίζουν οι γαλοπούλες να έρθουν τα Χριστούγεννα”

Ερωτηθείς μάλιστα αν ο πρωθυπουργός θα κηρύξει πρόωρες εκλογές, σχολίασε σκωπτικά «θα κάνουν εκλογές; είναι σαν να ψηφίζουν οι γαλοπούλες να έρθουν τα Χριστούγεννα… Ο Τσίπρας είναι προσκολλημένος στην εξουσία, δεν βλέπω να κάνει εκλογές, θα παραμείνει στην εξουσία ελπίζοντας για κάτι καλό».

Διαβάστε επίσης