Πρώην του Πάριου του κάνει δημόσια εξομολόγηση

Υπήρξαν ζευγάρι για πολλά χρόνια. Μπορεί να χώρισαν αλλά ο «έρωτας» δεν χάθηκε, υπάρχοντας όμως στη σχέση τους, με μία άλλη μορφή, πιο πνευματική. Αν και τα δημοσιεύματα τους ήθελαν σε επανασύνδεση, η ηθοποιός φρόντισε να τα διαψεύσει άμμεσα. Σε συνέντευξή της όμως στην «Αγορά», η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δεν έκρυψε τα έντονα συναισθήματά της για τον Γιάννη Πάριο.

Πρόσφατα διέψευσες τις φήμες που μιλούσαν για επανασύνδεση σου με τον Γιάννη Πάριο. Στην πράξη πόσο εύκολο είναι να γίνεις φίλος με έναν μεγάλο σου έρωτα;

Δύο άνθρωποι μπορούν να κρατήσουν μια βαθιά σχέση μετά τον έρωτα, αν υπάρχει ανάμεσα τους μια πολύ ισχυρή αγάπη σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο μας ενώνει μια πνευματικότητα άλλου τύπου, επικοινωνούμε σε άλλα επίπεδα.

Στα δικά μας τα μάτια ο Πάριος είναι ένα μεγαθήριο της μουσικής. Στα δικά σου;

Καλά κάνει και είναι μεγαθήριο, το αξίζει και το έχει κερδίσει.

Ποιο είναι το πιο αγαπημένο σου τραγούδι του από όλα;

Το «Αδιέξοδο» που του είχε γράψει ο Σταύρος Ξαρχάκος. Δεν είναι από τα τραγούδια του που είχαν τεράστια επιτυχία, αλλά νομίζω ότι η ερμηνεία του είναι συγκλονιστική. Ο τίτλος που θα έβαζα εγώ για τον καλλιτέχνη αυτόν είναι «ποιος να συγκριθεί μαζί σου». Για μένα κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Γιάννη Πάριο. Είναι μια κατηγορία από μόνος του.

%cf%81

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα