Πυρ και μανία η Νανά Παλαιτσάκη για την «αυτοκτονία» της

«Θέλω να αυτοκτονήσω» είναι η δήλωση της Νανάς Παλαιτσάκη που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αλλά σύμφωνα με την ίδια δεν βγήκε ποτέ από το στόμα της.

Η γνωστή δημοσιογράφος που χρόνια τώρα δίνει μία μεγάλη μάχη μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε, ξέσπασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Facebook για μία συνέντευξη που δεν έδωσε ποτέ, αλλά και για έναν βαρύγδουπο τίτλο που η ίδια δεν ξεστόμισε, προκαλώντας την ανησυχία σε φίλους και γνωστούς.

«Δημοσιεύματα που αναπαράγονται από συναδέλφους με τίτλο “θέλω ν’ αυτοκτονήσω” και τα οποία έχουν δημιουργήσει τεράστια αναστάτωση στους ανθρώπους μου α) ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στην “συνάδελφο” που δημοσίευσε αρχικά το θέμα. β) Η θέση μου για την αυτοκτονία είναι απόλυτη. Την θεωρώ πράξη δειλίας και μόνο. γ) Η “συνέντευξη” ήταν μια τηλεφωνική κουβέντα με την κυρία που έγραψε το κομμάτι και που υποτίθεται ότι επικοινώνησε μαζί μου για να μάθει σχετικά με την υγεία μου . Η υποτροπή στην υγεία μου είναι γεγονός και συνέβη τέλη Νοεμβρίου . Ποτέ δεν μίλησα σε κανένα δημοσίως για το θέμα αυτό . Αρκετούς μήνες αργότερα μου τηλεφώνησε η ίδια για να μου ζητήσει συγγνώμη για τον τίτλο …. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ν’ αναπαράγεται κάτι που ποτέ δεν δήλωσα παρακαλώ την ίδια να πει την αλήθεια . Όλοι οι συνάδελφοι γνωρίζουν ότι απαντώ στο τηλέφωνο . Συμπτωματικά ο Νάσος Γουμενίδης την μέρα που έγινε η υποτροπή της υγείας μου το έμαθε, σεβάστηκε τα προσωπικά δεδομένα και δεν έγραψε τίποτα. Όσοι με γνωρίζετε 30 χρόνια παρακαλώ σεβαστείτε τα πρόσωπα της οικογένειάς μου. Έχω εξαντληθεί να ηρεμώ ανθρώπους. Εδώ είμαι ν’ απαντήσω ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ της υποτιθέμενης πρόθεσης για αυτοκτονία. Είναι χυδαίο» .

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα