Πωλητήριο στην έπαυλη της Τζένιφερ Άνιστον, μετά το διαζύγιο με τον Θερού

Δεν πέρασαν καλά – καλά δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του περιοδικού Architectural Digest, στο οποίο η Τζένιφερ Άνιστον παρουσίασε την ανακαινισμένη έπαυλη της.

Στο εξώφυλλο της έκδοσης η Άνιστον ποζάρει πουλώντας το αμερικανικό όνειρο της ενώ στη συνένετυξη που συνοδεύει τις φωτογραφίες του σπιτιού στο Bel Air του Λος Άντζελες η Άνιστον μιλάει για το πώς «αυτό το σπίτι έχει κάτι από την ίδια αλλά και τον σύζυγο της Τζάστιν Θερού». Ωστόσο από την ημερομηνία κυκλοφορίας του τεύχους μέχρι σήμερα η σέξι πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγος της. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly η έπαυλη του πρώην ζευγαριού είναι προς πώληση.

«Αγόρασε το οίκημα, το ανακαίνισε και θα το πουλήσει για να βγάλει κέρδος. Αυτό κάνει η Τζεν» αναφέρει ανώνυμη πηγή στο περιοδικό. «Η έπαυλη θεωρείται ένα από τα πλέον όμορφο σπίτια στο Λος Άντζελες και η ενασχόληση της Άνιστον με τη διακόσμηση και το ύφος του σπιτιού το κάνει ακόμη πιο δημοφιλές» εκτιμάει ο συντάκτης του ρεπορτάζ.

Η Άνιστον αγόρασε το σπίτι το 2011 και μόλις τώρα το εμφάνισε στο περιοδικό. Ως ειρωνεία ο Θερού δεν εμφανίζεται καθόλου στις φωτογραφίες του περιοδικού εκτός από μια. Σε αυτή περπατάει αποχωρώντας από το σπίτι που κάποτε ήταν και δικό του.

Διαβάστε επίσης