Πότε θα γίνει η κηδεία της Βιργινίας Λεούση και η τελευταία επιθυμία της αντί στεφάνων

 

Απέραντη θλίψη στην οικογένειά της, σε φίλους και γνωστούς προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Βιργινίας Λεούση, που σύμφωνα με τον σύζυγό της σε πρόσφατη συνέντευξή του, η αστρολόγος είχε προβλέψει ότι θα πεθάνει το 2017.

Αφήνοντας την τελευταία της πνοή στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου, όπως ενημέρωσε η εκπρόσωπος της οικογένειάς της Ιωάννα Καρατόλου, η κηδεία της θα γίνει το Σαββάτο.

Διαβάστε τη σχετική συγκινητική ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ για την κηδεία και τις τελευταίες επιθυμίες της Βιργινίας Λεούση:

«40 ημέρες… πέρασαν που περιμέναμε να δούμε τη Βιργινία μας να ανοίξει τα ματάκια της και να μας χαμογελάσει.
40 ημέρες… που σαν γνήσια αγωνίστρια παρέμενε κοντά μας, κρατώντας ζωντανή την ελπίδα μας ότι θα ξυπνήσει.
40 ημέρες… ώσπου σήμερα το πρωί στις 9.37 αποφάσισε να μας αποχαιρετήσει και να ξεκινήσει για το τελευταίο της ταξίδι.

Δεν ξέρουμε τον τρόπο να σταματήσουμε να μετράμε τις μέρες, παρόλο που το κορίτσι μας διάλεξε να κατοικεί πλέον με τους αγγέλους. Αλλά ξέρουμε ότι το κορίτσι μας επέλεξε αυτό που θα την έκανε ευτυχισμένη, ακόμα και αν αυτό μας πονάει. Για εμάς ήταν, είναι και θα είναι πάντα εδώ… κοντά μας… δίπλα μας… Οι λέξεις φαντάζουν τόσο μικρές… χωρίς νόημα…

Θα την αποχαιρετήσουμε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και ώρα 10.30 στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου και θα τη συνοδεύσουμε στο 3ο Νεκροταφείο Νίκαιας.

Η Βιργινία μας πάντα έλαμπε και τραβούσε τα φώτα πάνω της, κινούμενη σε χαμηλούς τόνους. Η οικογένεια κατόπιν επιθυμία της ζητά από τα ΜΜΕ και τους εκπροσώπους τους να σεβαστούν αυτή τη στιγμή και να μη χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε φωτογραφικό ή οπτικό μέσο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την τελετή αποχαιρετισμού της Βιργινίας μας.

Ακολουθώντας πάντα τις επιθυμίες της και γνωρίζοντας ότι ήταν πάντα κοντά σε όσους την είχαν ανάγκη να βοηθάει και να στηρίζει με όποιον τρόπο μπορούσε, παρακαλούμε αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να ενισχυθούν τα συσσίτια των αστέγων.
Η εκπρόσωπος της οικογένειας
Ιωάννα Καρατόλου»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα