Πότε κάνει πρεμιέρα ο Άκης Πετρετζίκης

 

Η ώρα της πρεμιέρας πλησιάζει λοιπόν για τον Άκη Πετρετζίκη και το «Ready, Steady, Cook”, που θα έρθει στις οθόνες μας από τη Δευτέρα 8/5, στις 15:50.

Ο Αlpha κάνει δυναμικό comeback στην απογευματινή ζώνη με τον αγαπημένο σεφ, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση να παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο και πολύ πετυχημένο στο εξωτερικό τηλεπαιχνίδι.

Δύο ομάδες, της “Ντομάτας” και της “Πιπεριάς”. Δύο παίκτες, με αγωνιστικό πνεύμα. Δύο σεφ, σε θέση μάχης. Πέντε υλικά, απόλυτοι πρωταγωνιστές. Είκοσι κρίσιμα λεπτά. Ένας παρουσιαστής-σεφ που παίζει τις γεύσεις στα δάχτυλα.

Σε κάθε επεισόδιο, δύο διαγωνιζόμενοι επιλέγουν πέντε υλικά και μαζί με δύο επιτυχημένους σεφ δημιουργούν ένα μενού, κόντρα στον χρόνο. Κατά τη διάρκεια της «μάχης», ο Άκης επισκέπτεται τις δύο κουζίνες, κάνει ερωτήσεις στους παίκτες, δίνει συμβουλές, αλλά κρατά και το χρονόμετρο.

Η τελική ετυμηγορία ανήκει στο κοινό που βρίσκεται στο στούντιο. Η νικήτρια ομάδα αναδεικνύεται μετά από ψηφοφορία και ο «γευστικός πόλεμος» ολοκληρώνεται.
Κερασάκι στην τούρτα, η δοκιμασία-έκπληξη μεταξύ των σεφ και του παρουσιαστή, αλλά και οι απαντήσεις του Άκη Πετρετζίκη σε ερωτήσεις των τηλεθεατών. «Τη μαγειρική πρέπει να την απολαμβάνεις. Με παρέα. Με αγαπημένους ανθρώπους. Στην εκπομπή μας οι συμμετέχοντες θα ανταγωνίζονται, αλλά θα κερδίζουν όλοι!» δηλώνει ο Άκης Πετρετζίκης «Χαίρομαι που επιστρέφω στην τηλεόραση. Το ”Ready, Steady, Cook” ήρθε για να μείνει!”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα